Grails Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Otóż w niedługim czasie chciałbym wymienic płyte , ramy(zastanawiam sie nad DDR2) i procek ,i teraz jedno co robic czekac na wprowadzenie na rynek nowej platformy amd "AM2"((ma byc w kwietniu , ale ile bedzie kosztowala ok) , czy tez druga opcja kupic celerona , lub trzecia opcja nie wzlekac i kupowac athlona z zwyklymi ddr-am :]]]]] przewidywana pula kasy do 1500 zł ; pozdrawiam aha komp bedzie służył do gierek !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 za 1500 zł chcesz wziosc cos 2 rdzeniowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Athlon 3200+ BOX Manchester 647.00 DFI LanParty Ultra-D Ultra-D 480 PDP Patriot 2x512MB 384 Razem ~1500zł Ceny z Apollo.pl (podałem w przyplizeniu) Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grails Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 szybka odpowiedz wiec ile bedzie kosztowala tak płyta z prockiem???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Athlon 3200+ BOX Manchester 647.00 DFI LanParty Ultra-D Ultra-D 480 PDP Patriot 2x512MB 384 Razem ~1500zł Ceny z Apollo.pl (podałem w przyplizeniu) Pozdrawiam B) zestaw Mariusza bardzo dobry...:) i zadbaj o jakeis dobre chlodzenie na procka...:):) Frezer 64 pro.:D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grails Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 moze cos na socket 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 moze cos na socket 939 ten zestaw co podałem jest na s939. Jeżeli mógłbys dołozyć jeszcze z 70zł, to polecam chłodzenie to samo co s4t1n, vzyli Arctic Cooling Freezer 64 Pro. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 to chlodzenie w przedziale cenowym do 100 jest najlepsze..:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grails Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 FNX :D a co myślicie o ddr2 ,to chcialbym sobie kupić , ale amd nie ma narazie płyty :cry: , w ostatecznosci moge sobi kupic celeronka (nowe plyty intela obslugują ddr2 ),ale ja mysle jesli amd wprowadzi nowa plyte to nie powinni wyskoczyc z jakas wygórowaną cena poniewaz ddr2 sa juz na rynku intela od dłuższego czasu;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) czy te ddr2 az tak bardzo ci sie przydadza??:D ja bym wziol amd naprawde:):) a nie w celerony sie bawic :) :D :wink: Edytowane 6 Lutego 2006 przez s4t1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grails Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Mysle ze kiedys w przyslosci tak , bedzie mozna wymienic na szybsze np na czestotliwosc 800 MHz :]]]] ja tez wole amd to moze poczekac jescze chwilke az do kwietnia ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Nie ma dużej różnicy pomiedzy DDR a DDR2 nawet 800MHz. Wydajność jest prawie taka sama. Nie pchaj się w Celeron'y. Nie bedziesz zadowolony. Pozdrawiam B) Edytowane 6 Lutego 2006 przez Mariusz Wróblewski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 nom brawo dla Mariusza wepchaj sie w platforme AMD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...