rafak Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam. Proszę o pomoc przy wyborze zasilacza. Zastanawiam się nad tymi dwoma modelami Tagan TG480-U15 i Topower SPW-480W EZA. Oba zasilacze spełniją mnoje wymagania jeżeli chodzi o moc, także decydującym czynnikiem będzie hałas jaki emitują. Proszę o jakieś wskazówki i pomoc przy wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 bierz tego TAGANA jest bardzo cichy...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomerSimpson Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Teraz moje pytanko, nie bede przecież zakładał nowego tematu :) Potrzebuje zasilacz do kwoty ok. 180zł. Moja konfiguracja: Sempron 3000+ s939 będzie OC Asrock 939 DualSATA2 Gigabyte Radek 9600 pro hard OC 2x256 Geil VR Cl 2,5 OC 1x512 Kingston OC Seagate 80GB SB Audigy LS 3 napędy: CDrw DVD DVDrw wentyle: AC freezer 64 pro CooleMaster na obudowie 2x wentyl z radiatorem na dysk Pentagram XC-80 Al na grafie Dodatkowo w niedługim czasie będę kupował dodatkowy dysk możliwe, że na SATA2 i moddował bude (katody,dodatkowe wentyle, itp.) Niedawno byłem zainteresowany Huntkeyem HK 350 AP. Ale Zenfist nie ma już go w promocji. Co polecacie? Dziękuje za odpowiedzi! Edytowane 7 Lutego 2006 przez HomerSimpson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 jak mzoesz dolozyc kolo 60 zł to Hunkey HK-400AP 400 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 to tego hk 350 kup w proline za 159zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam! Ja równierz stoje przed wyborem zasilacza... tylko że mój bydżet jest w tej chwili bardzo okrojony i nie zanosi że będzie lepiej :( Na zasilacz mogę przeznaczyć ok 100 zł... jaki możecie mi polecić zasilacz... Ja znalazłem na allegro coś takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=85442691 lub http://allegro.pl/show_item.php?item=85300657 Myślicie że to będzie dobre? Mój konfig: Sempron 939 ASrock 939DualSataII GF6600 Gt 1024 MB RAM (2*512) LiteOn SHW16H5S HDD WD 160GB no i mam jeszcze 4 wentylatory w budzie... Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomerSimpson Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 koli84 ZDALA OD TEGO TRONJE, Benito go testowal, to jes t TRAGEDIA, nie kupuj w zadnym wypadku!!! 169zeta, i nie dostepny w centrali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 @HomerSimpson, to w taki mrazie co wybrać? Tego FORTRONA FSP400-60PFN ? Bo naprawde na nic powyżej 100zł mnie w najbliższym czasie nie będzie stać, a w chwili obecnej komp stoi nieurzywany bo brakuje zasiłki :( Z góry dzięki za pomoc POZDRAWIAM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Kupuj tego fortrona do twojego kompa spokojnie wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Fortron do 100zł jest najlepszy bardzo dobry zasilacz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Aż szkoda słów... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 @ moderator - ktorykolwiek (moze byc nawet zavader - moze to i lepiej bo ten mosiek nie zdejmie im % przez jakies 10 tys lat znajac cwaniaka :P ) Ja bym dal wszystkim ktorzy wspomnieli o kupnie zasilacza w tym dziale % :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp hehe no ale ja tez kiedys pisalem o zasilacz hehe Kup Fortrona 400 za 89 na allegro ja go kupilem i jestem bardzo zadowolony jest wydajny i bardzo cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...