piotrek Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Norton Utilities czy ten pakiet i inne propozycje symantec sa godne polecenia (ja nie mam zastrzezen:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja ich używam i jestem bardzo zadowolony. Ale jak już zainstaluj sobie norton systemworks bo tam wbudowany jest odrazu norton antivirus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja uzywam wersji 2001. Speedisk z NU 2002 jest strasznie powolny, nie ma opcji defragmentacji pliku wymiany, w przeciwienstwie do Speediska 2001, ktory jest b. szybki i funkcje defragmentacji swapa ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja mialem zainstalowanego tego nortona utilities 2002. Można powiedziec ze nie jest taki super jak o nim pisza. Speed Disk 2002 jest rzeczywiscie strasznie wolny a szczegolnie jesli sie go zainstaluje na xp. Bo na 98 jest szybki. Ale tak to nic wiecej, nic ciekawego w tym nortonie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 To jest to, co tygrysy lubia najbardziej:))) Ale szczegoolnie te stare wersje:))) I nigdy, powtarzam NIGDY pod XP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Pod Xp jeszcze nie instalowałem więc nie wiem, ale musze to sprawdzić. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 ja uzywam z pkietu nortona 2001 tylko speed disk-a i norton disk doctora , ale jestem very zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 norton utilities i ogoolnie caly sys. works suxx!!!!!!!!!111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Nie trzeba sie bylo pchac w XP, to bys nie pisal, ze Systemworx suxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 czyli czym najlepiej defragmentowac po xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Pod XP mozesz uzyc: - O&O Defrag - www.oosoft.de/english - Diskeeper - www.execsoft.co.uk/downloads/english/summary.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...