lukilks Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam posiadam płyte Gigabyte GA-K8NS Testując w programie Sandra 2005 płyte pod względem Memory Bandwitch Benchmark pokazal mi się następujący wymik: RAM Bandwidth Int Buff`d iSSE2 - 3040 MB/s RAM Bandwidth Float Buff`d iSSE2 - 2988 MB/s Specyfikacja mojej płyty to AMD Athlon 64 Processor 2800+ 512 MB ramu nForce3 250 i wszystko troche podkręcone :) porównując moj wynik z wynikiem który wpisany jest w program dla chipsetu nForce3 150 ktory wynosi (int)--5426MB/s (float)--5338MB/s jestem troche zaniepokojony czemu chipset "gorszy" pracuje niby lepiej niz ten mój na płycie glównej :/ czy moze mi ktoś napisać jak to jest czy to jest wina jakiegoś uszkodzenia czy to tak powinno być. Z góry dziekuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1938093 pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 masz temat o tej plycie tam napisz Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...