Gość esen1a Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Jaką kartę powinienem kupić do stacjonarnego żeby działało łącze do routera oddalonego o 30 m. Chcę tu kupić taką kartę z antenką bo router mam linksys wrt54g i nie wiem jaką tanią kartę wybrać,oczywiście mówimy o złączu PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jaką kartę powinienem kupić do stacjonarnego żeby działało łącze do routera oddalonego o 30 m. Chcę tu kupić taką kartę z antenką bo router mam linksys wrt54g i nie wiem jaką tanią kartę wybrać,oczywiście mówimy o złączu PCI W zasadzie każdą jaką kupisz bedzie działac. Jednak polecam coś sprawdzonego na: 802.11b to chip Ralink, Realtek 802.11g to chip Atheros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość esen1a Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 dzięki popstaram się czegoś poszukać.A może mtoś ma taką kartę na zbyciu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...