ufoufnal Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam, Szukam rozgaleziacza do VGA z mozliwoscia przelaczania zrodla. tak by bylo jasne, chcialbym miec podlaczone 2 komutery do 1 monitora i w jakis latwy sposob przelaczac obraz. Prosze o pomoc i pomysly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam. Były kiedyś takie przełączniki ale miały jedną wade obraz w wyższych rozdziałkach był tragiczny. Ja rozwiązałem to tak że kupiłem 2 dobrej kasy przełużacze VGA zmontowałem to w metalowym pudełku i przełączałem kablem od monitora nie było odbić ani "mydła" na monitach (1280/1024 100Hz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Na allegro na bank takie przelaczniki maja. A jesli masz monitor z 2 wejsciami, to spokojnie mozesz przelaczac zrodla z jego poziomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...