komaros Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 prosze podajcie mi numer a ja juz sobie sciagne dzieki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 mr fachman 3.4 - wedlug mnie najlepsze do gf2 (mx/mx400/mx200) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komaros Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ale to "mr fachman 3.4" sa pod 98??? a ja mam 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 a nie pamietam, ale chyba tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komaros Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 help me ????? jakies propozycje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...