ADAN9 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 co myślicie o tej płytce http://www.msi.com.tw/program/products/mai...&MODEL=MS-6380E czy jest warta uwagi i tej kasy którą jest warta? adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ja chwilowo mam taka , jets super ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAN9 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 chwilowo ?? a może chcesz sprzedać za jakąś rozsądną cene?? adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 nie nie sprzedaje bo mialem MSI kt3 ultra Aru ...i teraz te plyte dostalem z serwisu za tamta bo nie mieli KT3 Ultra ....Ale powiem Ci ze plytka jest bardzo dobra i wydajna .I do krecenia jest kozacka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAN9 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 a można wcisnąć na nią coś wiekszego od 2700 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Łuuu tego to nie wiem ....ale raczej nie ...bo to juz inna magistrala ...Procki chodza na 333 a ta obsluguje KT4 ...Jezeli sie nie myle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAN9 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ok dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Noł problem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Czyzyk, mylisz się kt3 ultra też obsługują procki na 166, mają dzielnik 1/5, http://www.msi.com.tw/program/products/mai...NAME=Socket%20A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ale obsłuzy cos wiekszego od 2700 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Czyzyk, mylisz się kt3 ultra też obsługują procki na 166, mają dzielnik 1/5,http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_list.php?kind=1&CHIP=4&NAME=Socket%20Ama 1/5 ale nie wiem czy pojda CPU na FSB 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ale obsłuzy cos wiekszego od 2700 ?? A po co ci coś większego od 2700+?!?! Barton'ów wiele szybszych robić nie będą, a potem to już będą Hammery, z nowymi podstawkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ja mam cos podobnego bez RAID i jest COOL!!!!! Co do procka to nie bedzie problemu z obsluzeniem cos wiekszego od 2700. zobacz sobie na stronce msi cpu support tam jest opisane wszystko, chodza na niej procki z fsb 166 wiec ful looz i orzeszki, jak cos to bierz!! a przecierz nie jest droga - jkakies 420zl!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ostatnio w firmie złożylismy kilka kompów na KT3 Ultra2 i z żadną nie było najmniejszych problemów. A co do dzielnika to powinna mieć, gdyż sam posiadam KT3 Ultra ARU i włożyłem w nią procesor AXP1700+ 0,13 um z odblokowanym mnożnikiem. Procek idzie stabilnie na 168*10,5=1764 MHz i żadnych niepokojących objawów nie ma - jest stabilny jak skała. Tak więc ta płytka ze swoją ceną w okolicach 360~380 zł jest na prawdę świetna. Gorąco polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Teraz swobie troszke poczytaoem na necie o tym nowym procku .O to co znalazlem : "Pod uwagę trzeba wziąć także pozostałe komponenty komputera. Do wykorzystania pełnej mocy Athlona XP 2700+ potrzebne są mianowicie odpowiednia płyta główna i pamięć. Pierwsze z wymienionych urządzeń musi zapewnić magistrali FSB procesora pracę z częstotliwością 166 MHz. Najlepiej więc, gdyby była to płyta z chipsetem VIA KT333, KT400 lub nVidia nForce2. Dobrze byłoby również, by pamięć pracowała z zegarem co najmniej 166 MHz (efektywnie 333 MHz), czyli była przynajmniej typu PC2700." Wiec na KT3 Ultra 2-R Ten procek pojdzie na 100 % Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 pojdzie pojdzie, musi pojsc :) A swoja droga plytka jest very good. Jestem w posiadaniu takiej i jestem w pelni z niej zadowolony. Gdybym mial wc to bym dalej krecil :mrgreen: a tak FSB 150 ale pojdzie wiecej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja mam jej siostre ale powiem wam że płyta jest zawalista i można na niej pobawić sie w podkręcanie .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAN9 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 dzięki wszystkim za odpowiedzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogar Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Czy na tej płycie ktos wpiął może procka FSB 166? Przeczytałam, na stronie MSI (archives) że, support 2600 FSB 166 NO :( Jaki CPU na maxa moge tam wetknąc (myslalam o 2600XP) i CZYM TO CHLODZIC? Chciałabym żeby komputer był cichy a chłodzenie nie kosztowało wiecej jak 200PLN+koszty przesyłu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Czy na tej płycie ktos wpiął może procka FSB 166?Czyli na której? Bo mowa tu była o innej, niż masz. Nie stawiaj tego samego pytania w różnych miejscach, bo potem piszący nie wiedzą, gdzie odpowiadać. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46609 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...