Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do wyboru Radeona LE 8500 za 650 PLN, GF 3 Ti 200 Gainwarda Golden Sample za 629 PLN i GF 4 Prolinka za 750 PLN, co byście osbiście wybrali i dlaczego proszę o wyczerpujące i ciekawe odpowiedzi. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze

Mysle ze lepsz bedzie ATI. Jest odrobinke szybsza i ma wiecej funkcji 3D.

Do tego lepszy obraz 2D.

Zajrzyj na stronke www.benchmaek.ceti.pl do działu Recenzje/ Ati/ 8500

Udanego zakupu

Ikan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Jesli chodzi Ci o ilosc FPS to GF ma wiekszego kopa. Jednak radek obsluguje wiecej efektow. Musisz zdecydowac na czym ci zalezy - na jakosci generowanego obrazu i ilosci obsl. efektow - cz na ilosci FPS kosztem jakosci / ilosci efektow. Co do gf4 zgadzam sie z przedmowcami - jesli stac Cie to tylko 4200 i wyzsze, jak najdalej od gf4 mx bo to kwas.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do wyboru Radeona LE 8500 za 650 PLN, GF 3 Ti 200 Gainwarda Golden Sample za 629 PLN i GF 4 Prolinka za 750 PLN, co byście osbiście wybrali i dlaczego proszę o wyczerpujące i ciekawe odpowiedzi.  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

Coś mi sie wydaje że to są ceny z pcprojekt, a jeszli tak to ten prolink to G4 4200 z 64 ddr , 128 kosztuje 900, także bierz prolinka

Cytat:

W naszej ofercie pojawiła się karta G-Force 4 Ti 4200 128MB DDR VIVO (TV-out , TV-in) oraz wersja 64MB DDR z wyjściem TV . Ceny kształtują się następująco - wersja 128MB - 900zł a wersja 64MB - 750zł .

Tylko ciekAWE JAK JEST Z JAKOŚCIĄ TEJ KARTY ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...