tomekdd Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam! Pare dni temu sciagnalem pewnien plik z internetu..jest on spakowany w archiwum *.rar. Jest także zabezpieczony hasłem. Hasło które było podane na stronie z której sciągałem niestety nie działa. Probowałem odzyskać hasło programem Advanced RAR Password Recovery..lecz to odzyskiwanie trwa bardzo długo(ok 4 godzin metodą słownikkowa( czy istnieje jakiś szybszy sposób na odzyskanie hasłą ? Prosze o pomoc. Z góry wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...s%B3o+%2Brar%2A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 nie ma zadnego sposobu jesli jest duzo znakow to zapomnij nie wystarczy zycia jesli uzyles tylko alfabetu i male albo tylko duze litery albo znasz czesc hasla to jest szansa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...