Skocz do zawartości
wąhol

Program Do Wchodzenia Na Drugi Komputer Przez Internet

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje program by moc sie polaczyc z innym komputerem i np. zainstalowac cos na nim lub naprawic cos siedzac na swoim komputerze, zeby mi sie pokazal jego pulpit i mogl wszedzie wchodzic i ingerowac?? oczywiscie za zgoda wlasciciela!! dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrzebuje program by moc sie polaczyc z innym komputerem i np. zainstalowac cos na nim lub naprawic cos siedzac na swoim komputerze, zeby mi sie pokazal jego pulpit i mogl wszedzie wchodzic i ingerowac?? oczywiscie za zgoda wlasciciela!! dzieki

bardzo dobry i darmowy Real VNC http://www.realvnc.com/products/free/4.1/download.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

program fajny (Real VNC) ale jak ktos ma radiowke to nie bedzie dzialal!! jest jakis co mozna wejsc przy wewnetrznym IP czy to jest tylko mozeliwe przy udostepnieniu przez administratora?? a prze tego (mstsc.exe) wejde na radiowke??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

program fajny (Real VNC) ale jak ktos ma radiowke to nie bedzie dzialal!! jest jakis co mozna wejsc przy wewnetrznym IP czy to jest tylko mozeliwe przy udostepnieniu przez administratora?? a prze tego (mstsc.exe) wejde na radiowke??

Ja sam mam radiówkę (jestem jej adminem i współwłaścicielem) i stosuje dosyć często VNC bez najmniejszego problemu.

A jak jesteś w sieci wewnętrznej to poproś admina o przekierowanie portu tcp (trywialnie proste) lub przypisanie ci publicznego adresu ip.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do tomekmak mam jakies prawo zeby mi przypisali zewnetrzne IP?? czy tylko moge poprosic ich o to??

Wszystko zalezy od umowy jaka podpisales i cennika.

U mnie np jest to gratis - jesli klient sobie zazyczy - ma.

Ale poprosic nie zaszkodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi