wąhol Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 potrzebuje program by moc sie polaczyc z innym komputerem i np. zainstalowac cos na nim lub naprawic cos siedzac na swoim komputerze, zeby mi sie pokazal jego pulpit i mogl wszedzie wchodzic i ingerowac?? oczywiscie za zgoda wlasciciela!! dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 potrzebuje program by moc sie polaczyc z innym komputerem i np. zainstalowac cos na nim lub naprawic cos siedzac na swoim komputerze, zeby mi sie pokazal jego pulpit i mogl wszedzie wchodzic i ingerowac?? oczywiscie za zgoda wlasciciela!! dzieki bardzo dobry i darmowy Real VNC http://www.realvnc.com/products/free/4.1/download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Start-->Uruchom-->mstsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rner Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Polecam narzedzie ktore juz masz zainstalowane: Podłączenie pulpitu zdalnego. (mstsc.exe) Musisz miec ustawione hasło na drugiej maszynie (tej zdalnej) bo inaczej nie działa. U mnie bez problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wąhol Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 program fajny (Real VNC) ale jak ktos ma radiowke to nie bedzie dzialal!! jest jakis co mozna wejsc przy wewnetrznym IP czy to jest tylko mozeliwe przy udostepnieniu przez administratora?? a prze tego (mstsc.exe) wejde na radiowke?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 program fajny (Real VNC) ale jak ktos ma radiowke to nie bedzie dzialal!! jest jakis co mozna wejsc przy wewnetrznym IP czy to jest tylko mozeliwe przy udostepnieniu przez administratora?? a prze tego (mstsc.exe) wejde na radiowke?? Ja sam mam radiówkę (jestem jej adminem i współwłaścicielem) i stosuje dosyć często VNC bez najmniejszego problemu. A jak jesteś w sieci wewnętrznej to poproś admina o przekierowanie portu tcp (trywialnie proste) lub przypisanie ci publicznego adresu ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wąhol Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 do tomekmak mam jakies prawo zeby mi przypisali zewnetrzne IP?? czy tylko moge poprosic ich o to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 do tomekmak mam jakies prawo zeby mi przypisali zewnetrzne IP?? czy tylko moge poprosic ich o to?? Wszystko zalezy od umowy jaka podpisales i cennika. U mnie np jest to gratis - jesli klient sobie zazyczy - ma. Ale poprosic nie zaszkodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wąhol Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 oki dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...