tomkos_t1 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 witam mam problem ostanio kupilem sobie grafike do mojego kompa konf:p4 3gHz z ht,abit ig-80 ze zintegrowana grafa ktora wylaczylem w biosie,2x512mb ramu w dualu kingstone cl3,WD120gb...no i problem polega na tym ze doom 3 w 1024x...all ultra high tnie mi sie na poczatku wyswietla mi kolo 25 klatek potem jest wszystko ok srednia z tego co zaobserwowalem wynosi 63fps ale na roznego rodzaju stronkach z testami na mniej wiecej konf.sprzetowej takiej jak ja mam w doomie srednia fps wynosi 100fps...a poza tym mam zaciachy w postaci pol sekundowej zwiechy i to dosc czesto:/ tak jakby dysk mulil czy cos...w cod 2 mam w srednio 30fps:/ w 1024x...all extra...no wiec pytanie teraz: co byscie z tego rodzaju problemem poczynili?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Być może system masz już lekko zaśmiecony, ja mam to samo na systemie który ma ledwie 3 miechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 1. przeczyściłbym system tak jak Shiningami mówi... 2. napisałbym w topicu odpowiednim 3. w CoD2 z włączonym dx9 wsio max średnia 30 klatek/s to normalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No teraz przypomniałem sobie że możnaby sterowniki wymienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkos_t1 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 stery mam z uGuru forceware 83.cos tam:P czyli chyba najnowsze.w sumie chyba reinstale strzele bo wrzucilem bez niej ta nowa grafe...:P to chyba bede kombinowal jutro albocos...thx w kazdym razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...