mati2214 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 ostatnio odłaczyłem klawiature od kompa i gdy ponownie prubowalem ja wtyczka nie chciala wejsc kupiłem wiec nowa ale tylko na poczatku po wlaczeniu kompa trzy kontrolki mignely na zielono a potem nawet w biosie nie morzna bylo nic zrobic nie wlaczal sie a w windowsie nie dalo rady zainstalowac sterowników bo komp wykrywal tylko port 11 i nie mugl zainstalowac sterownikuw nastepnie wymieniłem klawiature na mediatecha superbroller i to samo tyle rze po podlaczeniu do portu ps2 swieci sie kontrolka czyli port nie jest całkowicie urzkodzony co mam robic pomocy sad.gif sad.gif User is online!Profile CardPM Report PostGo to the top of the page Edit Post+Quote Post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Może pisz te posty w wordzie najpierw O_o omg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Kup klawiaturę na USB :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...