Jacek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Wie ktos moze czym jest spowodowane zatrzymywanie i rozpedzanie .. miejscami płyty podczas testu Nero CD-DVD Speed ? Widac to na wykresie... Nie jestem pewien ale taki efekt wystepuje od kad zmieniłem za ktoryms razem bios Nagrywarka: benq1650 Wkur.. mnie to i nie wiem co zrobic ;/ EDIT: http://img216.imageshack.us/img216/4063/testdvd1yg6.gif http://images3.fotosik.pl/278/cccdff070969d539.gif Jakies sugestie?? Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Sorki za malo wyrafinowane pytanie - czy DW1640 moze nagrywac dwuwarstwowe dvd'ki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) posiadam takie cudo: Benq DW1655 i mam pytanie czy dioda jest "wielokolorowa"? czy da rade zmienic kolor i jesli tak to jak? edit: literowki Edytowane 23 Maja 2007 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Mikelos: Hm w 1650 jest jednokolorowa. Da rade, wymieniajac ja na inna(diodke). Posiadasz nagrywarke i pytasz sie o takie rzeczy? eeeh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Jacek: mialem kiedys liteona (nie pamietam modelu) gdzie po zmianie softu dioda "jednokolorowa" zamieniala sie w "wielokolorowa" i wlasnie dlatego pytam bo moze wystarczy zmienic/zmodyfikowac soft a google niestety nic mi nie znajduje na ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Mam taki problem w moim dw1655 że jak naciskam przycisk żeby wysunęło szufladke to dopiero za 2-ugim razem reaguje i jak wkładam płytke do szufladki i zasuwam za pomocą przycisku to ją znowu wysuwa i dopiero za 2-ugim razem jak wsune to ją odczytuje. W skrócie: Przycisk, przycisk, włożenie płytki, przycisk,wysunięcie płytki, przycisk, włożenie płytki,odczyt. Co to może być, jak naprawić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Mam dokładnie ten sam problem, z tymże u mnie po jakichś 2 miesiącach tego problemu tacka nie wysywa się już w ogóle... słychać tylko delikatne jęczenie silniczka ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...