perrerfecil Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Komputer będzie uzywany do gier, filmów itp. Mam do dyspozycji tylko 3500, nie mogę przekroczyć tej sumy. Zapomnialem dodać, ze ma być to tylko jednostka centralna, bez monitora i peryferii. Edytowane 7 Lutego 2006 przez perrerfecil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 masz tu bardzo fajny zestaw za ta kase jest on za 3k kilk kup tylko ramy patriot 2x1gb i do tego 7800GT i w grach wymiatasz jak nic nic lepszego nie odstaniesz pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Więc tak: Athlon64 3700+ SanDiego Asrock K8 939Dual-Sata2 GF7800GT PDP Patriot KH 2x1GB Samsung SP160Gb BenQ DW1640 AC Freezer 64Pro HuntKey HK-400AP Buda wedle uznania Chyba się zmieścilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perrerfecil Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 komputer będe kupywał w sklepie, a nie w internecie, więc ceny muszą być na realie sklepów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Taki mały OT... Athlon64 3700 SanDiego czy Opteron 144 Venus ? Oba procki mają po 1 MB cache 2, jądra praktycznie te same ale athlon ma wyższe taktowanie... i jeszcze dochodzi sprawa O/C... zaczynam mieć coraz więcej dylematów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 to co ci wyzej Maciag napisał powinienes dostac w sklepie problem mogłby by byc tylko z opteronem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Maćku ten komp ledwo sie w 4000 mieści Ja bym zaproponował coś do lekkiego OC i do grania , w przypadku vienców trza płyte z dobrym v-core , zazwyczaj Epoxy mają dobre dovoltowania dlatego go dołoże , gigabyte odpada ... trafiają sie takie sztuki że nic nieruszysz , lepiej nieryzykować. Opteron S939 - 799 zł Frezer - 70 zł EPOX 9NPA7I - 280 zł 1024 DDR PDP Patriot - 360 zł Samsung 160 gb - 299 zł Benq DVD - 160 zł Huntkey 350hk - 170 zł 7800GT - 1200 zł Obudowa Chiftec Dragon 160 zł Razem 3498 zł. Cena wzrośnie do około 3600 jak sie doliczy koszty przesyłek bo wszystko z innej stajni. Co do sprzętu to wydaje mi sie że jest optymalny i pozwoli na dobrą prace , dobre OC i najwyższe detale w gierkach. jak kupujesz w sklepie to poproś o dysk 80 gb , i bude i boxa ... wtedy sie zmieszczą w cenie ... acha i wymagaj załatwienia tych towarów ... naprawde spokojnie możesz oto poprosić bo klienta co kupuje rzeczy za 3500 zł niecodziennie sie spotyka. Praktycznie wszystko z www.skapiec.pl Edytowane 7 Lutego 2006 przez Ower_lolek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perrerfecil Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak już powiedzialem, nie bede kupował w internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak już powiedzialem, nie bede kupował w internecie.ALe czemu nie?? Trzeba spróbować. Też byłem kiedyś niechętny do zakupów przez internet, lecz gdy zamówiłem po raz pierwszy, moje wątpliwości zostały rozwiane. Szybka przesyłka (max. 3 dni), nizsze ceny. W przypadku renomowanych sklepów nie trzeba się obawiać o oszustwa. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 wszystkie części mojego kompa kupiłem przez neta,wszystko poszło sprawnie,szybka dostawa,nie ma się czego bać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perrerfecil Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 ALe czemu nie?? Trzeba spróbować. Też byłem kiedyś niechętny do zakupów przez internet, lecz gdy zamówiłem po raz pierwszy, moje wątpliwości zostały rozwiane. Szybka przesyłka (max. 3 dni), nizsze ceny. W przypadku renomowanych sklepów nie trzeba się obawiać o oszustwa. Pozdrawiam B) Gdybym kupowal tego kompa dla siebie, to bym zamawiał w internecie, ale, ze kupuję dla wujka (który do internetu nie jest przekonany) to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nonameplum Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Opteron S939 - 799 zł lub A 64 3000 + Venice - 569 zł jeżeli nie skołujesz Opka Frezer 64 Pro - 70 zł DFI LP UT NF4 Ultra-D - 489 zł 1024 DDR PDP Patriot - 360 zł Samsung 120 gb - 265 zł Benq DVD - 160 zł Huntkey 350hk - 170 zł 7800GT - 1200 zł Obudowa ~100 zł Z opteronem wychodzi 3600 zł, a z venicem 3400 zł. Ja odnośnie kompa też mam pytanko, bo zamierzam niedługo kupić coś podobnego (tak w marcu). Czy w związku z tym do marca ceny spadną tak, że taki sam komp będzie kosztował ok. 3200 zł - chciałbym się w tylu zmieścić czy raczej jest to nie realne ? I czy w marcu jeszcze będą do chwycenia Opterony, a jak nie to jakie wybrać dla niego zastępstwo ? Edytowane 7 Lutego 2006 przez nonameplum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...