Wojtello Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Prosze o pomoc Kupiłem dzisiaj chyba zły sprzęt na Allegro Router WRT54GX2. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85590888 Problem polega na tym, że moje łącze to DSL a nie neostrada i nie wiem jakie łącze obsługuje ten router. Może to mnie uratuje, że potrzebny mi jest tylko dobry acces point a nie router. Dziękuje za pomoc ! Edytowane 7 Lutego 2006 przez Wojtello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) powienien działać, z tego co wyczytałem na stronie producenta, routering tez bedzie działać Edytowane 7 Lutego 2006 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) powienien działać, z tego co wyczytałem na stronie producenta, routering tez bedzie działać Dzięki serdeczne Może ktoś mi to jeszcze potwierdzic bo nie wiem czy oddać kasę kolesiowi za poniesione koszty na Allegro, czy go brać !?! Edytowane 7 Lutego 2006 przez Wojtello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_erni_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 urzadzenie to nie ma wbudowanego modemu, wiec mozesz tam podlaczyc cokolwiek by nie bylo... Tylko cena... :blink: dobrze wiedze, ze tam pisze 299zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) ... Tylko cena... :blink: dobrze wiedze, ze tam pisze 299zl? Co drogo? W sklepie ten sprzęcik kosztuje ponad 5 paczek, a ja potrzebuję naprawdę dobrego acces pointa do pensjonatu na 8 pokoi ( na dwa pietra ) P.S Dzięki za uspokojenie mnie Edytowane 7 Lutego 2006 przez Wojtello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_erni_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 tak jak napisales - w sklepie kosztuje dobrze ponad 500zl... Mi to sie wydaje zbyt tanio, ale jak go dostaniesz do reki w pelni sprawnego, to gratuluje, bo sprzet na prawde dobrze sie sprawuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Erni jak router będzie walnięty to ci go puszczę za 250 ok ? Koleś najwyżej zarobi pierwszego negatywa ale ja sam sprzedałem na Allegro niezłego routera w 100% sprawnego za 40% ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_erni_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 taaak i poloze go sobie na wystawie :P Serio, to sie na tym nie znam. rzeczywiscie gosc wydaje sie byc pewny, wiec moze trafiles na dobra okazje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...