Spanky000 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Jaka ze przez niedlugi okres bylem posiadaczem plytki Asus A7N8X (nf2) ale niestety plyta padla :( postanowilem sprawic sobie tym razem Epoksika. Prosze o szczere spostrzezenia uzytkownikow tej plytki i czy maja jakies zastrzezenie do tego produktu. Z gory dziekuje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Lol ,morderca :D , spalone dwie swietne zabawki :P , asus i thoroughbred :wink: .Co do epoxa to moge jedynie ci podac spostrzezenia jakie wyciaglem po bushowaniu na necie.Epox ma wiekshe voltarze na procesor oraz pamieci (do 2.2v;do 2.9v) ,osiaga wyzsze FSB, ale jest delikatnie wolniejszy przy tych samych ustawieniach od Asusa ;].Sam sobie mam zamiar go sprawic ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 zastrzezen: brak :), czapki z glow 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Plyta jest swietna, chodzi super. Pracuje pod WinXP SP1 i nie zdarzylo mi sie jeszcze zeby windows pokazal niebieski ekran. Co do wysokiego FSB to mi sie udalo odpalic procka na FSB 221, niestety tylko do biosa, bo windows sie nie odpalil, ale nie przekraczalem napiecia 1.900 V bo to juz troche duzo imho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Plyta jest swietna, chodzi super. Pracuje pod WinXP SP1 i nie zdarzylo mi sie jeszcze zeby windows pokazal niebieski ekran. Co do wysokiego FSB to mi sie udalo odpalic procka na FSB 221, niestety tylko do biosa, bo windows sie nie odpalil, ale nie przekraczalem napiecia 1.900 V bo to juz troche duzo imho. A procek odblokowany? P.S. Właśnie zamówiłem tą płytkę :mrgreen:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja na razie zbieram kase na ta plytke..... myslalem cos o ratach.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 tylko nie wiem gdzie jest najtaniej ) chodyi mi o hurtownie...... kumpel ktory sprzedaj komputerz yaproponowal 550 yl ya ta plztke ) sorki ale mi sie cos y klawiatura pojebalo ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A procek odblokowany? Tak procek odblokowany :) Jakby ten procek poszedl na 11x221 to by byl rekord swiata chyba :) P.S. Właśnie zamówiłem tą płytkę :mrgreen:. Bardzo dobry wybor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A procek odblokowany? Tak procek odblokowany :) Jakby ten procek poszedl na 11x221 to by byl rekord swiata chyba :) To opuść mnożnik ile się da i jedź do 250 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Mnoznik juz obnizyl :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A procek odblokowany? Tak procek odblokowany :) Jakby ten procek poszedl na 11x221 to by byl rekord swiata chyba :) To opuść mnożnik ile się da i jedź do 250 :). do tego trzeba miec corsairy pc3500 cl2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A procek odblokowany? Tak procek odblokowany :) Jakby ten procek poszedl na 11x221 to by byl rekord swiata chyba :) To opuść mnożnik ile się da i jedź do 250 :). do tego trzeba miec corsairy pc3500 cl2 Przecież może asynchronicznie 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A procek odblokowany? Tak procek odblokowany :) Jakby ten procek poszedl na 11x221 to by byl rekord swiata chyba :) To opuść mnożnik ile się da i jedź do 250 :). do tego trzeba miec corsairy pc3500 cl2 Przecież może asynchronicznie 8).ale badzmy powazni, po co jechac na np. 230 fsb jak pamieci sa na np. 200 mhz, to jest zupelnie glupiego robota, moze zeby zrobic wynik oc to ma sens ale nie po to zeby miec z tego jakies korzysci wydajnosciowe calego systemu, lepiej wykrecic fsb na max mhz ramu i dalej juz mnoznikiem atakowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ale badzmy powazni, po co jechac na np. 230 fsb jak pamieci sa na np. 200 mhz, to jest zupelnie glupiego robota, moze zeby zrobic wynik oc to ma sens ale nie po to zeby miec z tego jakies korzysci wydajnosciowe calego systemu, lepiej wykrecic fsb na max mhz ramu i dalej juz mnoznikiem atakowacTo zależy, jeśli wykorzysta sie tryb Dual Chanel DDR to w teorii ma sens puszczenie FSB wyżej niż RAM :) W żeczywistości podobno trudno to uzyskać :( Pozdrawim, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...