Radeon Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 uzywam windows server z licencja na 180dni. po zainstalowaniu troche czasu mija zanim ustawie wszystko tak jak bym chcial. czy ktos wie w ktorych plikach znajduja sie te ustawienia? od razu mowie nie mam na mysli kompozcji czy innech stylow wizualnych, a ustawienia zabezpieczen i konfiguracji np. z gpedit. czy ten plik(i) moge skopiowac, i do swiezego windowsa wrzucic? czy bedzie to dzialalo czy tez bedzie sie gryzlo? ew. co nalezaloby zmienic aby zrobic obraz partycji i powiedzmy za 8miesiecy moc go odtworzyc i dalej uzywac, nie bawiaz sie w podmiane daty w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 1. Żadne pliki. Wiekszosc ustawien jest porozwalana po róznych czesciach rejestru. ale nie wszystko sie znajdzie w rejestrze 2. Co zrobic? Kupic windowsa z normalną licencją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Wydaje mi się że takie coś zapisuje się w rejestrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 no tak ale nie usmiecha mi sie kupowac windy ;) z drugiej strony slyszlame ze jest ukryty klucz w rejestrze ktory ma info o tym ze ten windows dziala 180dni od zainstalowania, i mozna go zmienic aby miec w "pelnego" windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 A ja słyszalem ze jeszcze jedno zdanie i dostaniesz bana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 a co napisalem ze chce zeby mi go ktos podal :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...