JaMała Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Moje pytanie jest na dość niskim poziomie nie mniej zadam je. Mam krasnala w wersji 2.7. Moje pytanie brzmi jak go skonfigurować i uruchomić aby np. działał mysql bo go zainstalowałam ale dalej nie wiem co robić? Pracowałam kiedyś na samym SQL-u ale wyglądało to podobnie lecz nie tak samo. Sql urochomiłam kiedyś a teraz krasnala niestety nie potrafie. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 MySQL działą automatycznie w tle od razu po instalacji krasnala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaMała Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 To wiem. Tylko nie wiem jak sie zalogować żeby pracować lokalnie na komputerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Uruchom krasnala i wpisz w przeglądarce 127.0.0.1 lub localhost. W menu krasnala(tam koło zegarka w windows) i domyslnej stronie(ta wyzej) jest wszystko co potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...