Skocz do zawartości
scibi

512 DDR SAMSUNG - POMÓŻCIE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

no ja tez powinienem jakos niedlugo dostac :D:D teraz przychodzi mi tylko czekac na tego kuriera :) mam nadzieje ze jakos niedlugo przyjdzie, ale jak tylko bede mial pamiatki od razu sprawdzam i mowie jak sie sprawuja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja tez powinienem jakos niedlugo dostac :D:D teraz przychodzi mi tylko czekac na tego kuriera :) mam nadzieje ze jakos niedlugo przyjdzie, ale jak tylko bede mial pamiatki od razu sprawdzam i mowie jak sie sprawuja :)

wlasnie przeczytalem caly ten watek - po prostu "napiecie rosnie"

:lol:

moze posadz jakas siostre, czy babcie przy kompie i niech opisuje:

- jak przyjezdza kurier,

- jak dzwoni do drzwi,

- jak podchodzisz, zeby otworzyc,

- co mowi,

- jak wyglada kurier,

- jak wyglada paczka,

- jak placisz i podpisujesz,

- jak rozpakowujesz,

- jak instalujesz (to chyba na kartce, a potem dopiero na forum),

- jak wchodzisz do setupu,

- jak ustawisz timingi,

- jak odpala sie winda,

- jak odpalasz 3dsmarka,

- ...

MSPANC

:lol: :lol:

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry pomysl ;):D ale jeszcze kurde nie ma czopka no... wrrrr juz sie doczaekac nie moge!! :D ale spoczko, jak na 200mhz na najgorszych tmingachj, to na 153fsb mysle ze powinny na najlepszych pojsc :D ustawie najbardziej agresywnie jak sie da :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kiedy koles przyjedzie?? O ktorej do was dziws przyjechal??

Nie chce cie martwic ale jesli dzis nie przyjechal do 16 to raczej juz dzis go nie bedzie :( Przelales jakies pieniadze na konto czy bedziesz placil przy odbiorze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mam placic przy odbiorze, ale slyszalem ze on jakos powinni wlasnie po poludni przyjezdzac, bo wczesniej i tak nikogo nie zastana, wiec mam jeszcze nadzieje ze przyjda... a jak nie to normalnie tak sie podkurze ze to hoho... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do 20 dostarczaja paczki, ale pamiec byla fatalnie zapakowana :( ale to UPS to nic sie nie stało.

To nie dobrze, zawsze może sie uszkodzic podczas transportu :? . Byla chociaz w folii antystatycznej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MAM!!!! :D:D:D:D Zapkowane nie najlepiej, aczkolwiek dobrze :) Pamiec opakowana w folie antystatyczna, naastepnie owienieta cala ochronna gabka, i to wszystko w jakiejs duzej folii UPS :D Nie miala prawa sie uszkodzic :) Tylko jedna rzecz mnie bardzo zmartwila, zaplacilem za kuriera 45zł!!!! Mialo byc 20, ale co mialem nie brac... ;) Jest COOL!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle ze niedlugo dojdzie i do Ciebie  :D:D:D o w dupe ale jestem happy :):):) moge kolesiowi wystawic z pelna premedytacja pozytywa :)

dzisiaj nie dojdzie nie ma szans juz 17 :) trudno poczekam do jutra, nie jutro to w czwartek nie w czwartek to w piatek i tak dalej :) bedzie ok :) jesli tylko kiedys dojdzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe. ja nie wiem czy znajde czas dzis, muszem sie uczyc, ale jak tak to biore sie za maxymalnie hardcorowe testy za chwile :D Oczywiscie zamieszcze wszystko :) Narazie jedyne co zrobilem to ustawilem sobie na pamiec CL2. Ale to normalka :) Wg mnie to jeszcze moga dojsc dzis jak zostaly wczoraj wyslane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle ze niedlugo dojdzie i do Ciebie  :D:D:D o w dupe ale jestem happy :):):) moge kolesiowi wystawic z pelna premedytacja pozytywa :)

Zamiast się podniecać lepiej napisz co dokładnie dostałeś - przepisz oznaczenia ze stickera i kości, no i napisz jak się sprawuje Twój nowy nabytek. Jeśli wszystko jest OK to też zamówię ze 2 szt. Poproszę tylko gościa aby wysłał przez Servisco, kuriera u siebie w biurze mam codziennie, no i zapłacę 24+VAT, a nie 45!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to na kosciach i pamieci jest napisane dokladnie to co podal koles, wiec nic nie oszukal :D:D Jakie te oznaczenia - napisane wczesniej... na stickerze wszystko dobrze :D Wczorajsza data, 36miechow, na ten sklep, wiec jestem VERRY HAPPY :D:D:D:D jedyne co to ten kurier... ale koles niczym innym nie wysyla, choc mozesz poprosic... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...