PelzaK Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 witam.. przeglądając ostatnio wnętrzności pliku winlogon.exe znalazłem w nim dialogi z takim oto opisem: Ten komputer został tak skonfigurowany, aby podczas uruchamiania wymagał obecności dysku klucza w stacji dysków. Włóż dysk do stacji i kliknij OK. Zatem naszła mnie myśl, czy by nie dało się tej opcji jakoś włączyć i czy w ogóle dotyczy ona zabezpieczenia logowania i zastępuje typowe wpisywanie hasła. Czy ktos coś o tym wie? Już dawno myślałem nad identyfikacją użytkownika na podstawie czegoś innego niż hasło a być może ta opcja w jakimś sensie by to ułatwiła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 jesli chodzi tobie o "sys key": start uruchom syskey dalej juz bedziesz wiedzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 coś sie pojawia, ale sp0rawdze to za pare dni , ba na tym kompie nie mam FDD a nie wiem co sie stanie jak mi każą włożyć FDD po restarcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...