smagal Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam Mam pytanko dot. programu bitcomet, powiem krótko, program mam na partycji c i juz zaczyna brakowac miejsca :( a do konca sciagania zostalo jeszcze 2 GB... i mam pytanie czy mogę i jak zmienic folder albo przenieść ten folder gdzie sie wszystko sciaga ???? chcialbym go na partycje d wrzucic albo zmienic ale nie wiem jak i czy wogole mozna... Proszę o pomoc !! :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Nie jeste pewnien ale możesz zatrzymać torrenta, przenieść ten katalog na D (jeżeli wyświetli że plik jest używany przez inny program - wyłącz BC, jeśli nie to niekoniecznie) i w ustawieniach wpisać inną (tą gdzie przenosisz na D) ścieżkę zapisu pliku wynikowego. Edytowane 8 Lutego 2006 przez bartas39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Dokladnie tak jak bartas napisal - zatrzymujesz, przenosisz w inne miejsce, we wlasciwosciach torrenta podajesz nowa sciezke, uruchamiasz torrenta. BC sobie sprawdzi pliki i wznowi sciaganie. Przypominam, ze w opcjach Bitcometa jest mozliwosc zmiany domyslnego katalogu na sciagane pliki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...