rifastari Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam serdecznie! Zamierzam kupic laptopa w przeciagu kilku dni, wybralem trzy najciekawsze dla mnie oferty: Kazda z nich jest w podobnej cenie i posiada to, co w miare sobie zalozylem. 1. FUJITSU SIEMENS AMILO PRO V 2060 2. ASUS A6U - BO26 3. LG LE 50 - 53 SY Problem wlasnie, ze nie moge sie zdecydowac ostatecznie, czy ktos moglby mi pomoc, na ktory mam postawic? Dziekuje uprzejmie i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Kolego, A taki duzy jak CO KUPIC to sie przegapilo??? Przenosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam serdecznie! Zamierzam kupic laptopa w przeciagu kilku dni, wybralem trzy najciekawsze dla mnie oferty: Kazda z nich jest w podobnej cenie i posiada to, co w miare sobie zalozylem. 1. FUJITSU SIEMENS AMILO PRO V 2060 2. ASUS A6U - BO26 3. LG LE 50 - 53 SY Problem wlasnie, ze nie moge sie zdecydowac ostatecznie, czy ktos moglby mi pomoc, na ktory mam postawic? Dziekuje uprzejmie i pozdrawiam. Odsyłam do regulaminu przyklejonego na gorze strony, napisz dodatkowo do czego ten laptop ma Ci sluzyc, podaj konkretne linki do tego co wybrales zeby mozna bylo porownac parametry itd. Im dokładniej przedstawisz swój problem tym dokładniejszą odpowiedź otrzymasz. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...