Skocz do zawartości
bajer

Mam Pytanko O Dyski Chce Kupić I Niewiem Jaki?

Rekomendowane odpowiedzi

MAM PYTANKO JAKI DYSK TWARDY KUPIĆ JAKIEJ FIRMY JEDYNIE WIEM ŻE SATA TYLKO CZYM SIĘ RÓŻNI SATA 150 OD 300 I CZY DYSKI MAXTORA SA DOBRE?? I CO TO JEST S.M.A.R.T

Co to jest SMART

SATA różni się od SATA300, prędkością transmisji między kontrolerem a dyskiem

"JAKI DYSK TWARDY KUPIĆ" nie ten dział

"CZY DYSKI MAXTORA" kwestia gustu, wszystko znajdziesz dzięki wyszukiwarce na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wy ( niektorzy ) uzytkownicy tego forum to niedorozwinieci jestescie ? Przeciez na gorze pisze jak wół co tu sie wstawia, jakie zapytania - jak nie umiecie czytac to polecam sie nauczyc a jak nie rozumiecie to cos z wami nie tak... Czy nie mozna do k**** nędzy podpinać sie pod tematy o identycznej treści ? Albo poczytać troszke tez nie zaszkodzi :evil: Potluczeni jesteście ? Pozniej k**** wpisanie hasla w szukajce daje 50 mln wynikow z czego 49 mln to powtarzajace sie tematy ( o takiej samej tresci i takich samych poradach ) i wszystko w dziale "Co kupic"... Bo ciezko k**** kliknac na szukajke i wpisac np "7800GT" kiedy szukamy karty graficznej :| Troszke własnej inicjatywy do k**** nędzy :evil: Np. o 7800GT jest caly osobny dzial ! I tam sie mozna pytac o wszystko ( to ze jest zasyfiony to swoja drogą - zasługa !niektórych! moderatorów, ktorzy wolą dawac % niz czyscic tematy ) i w tym temacie sie mozna o tym typie kart graficznych dowiedziec... Na wszystko tu sa dzialy do cholery :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi