Dj paw Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Mam pytanko: Jakim programem otwierać napisane skrypt? Nie wiem czy to ja nie umiem, czy da się go otworzyć internet explorerze? Poprostu nie umiem go zobaczyć w przeglądarce po napisaniu i zapisaniu. Ciągle jeszcze wyskakuje mi cała treść napisanego skryptu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 trzeba postawic serwer www, np na apche + interpreter php (oczywiscie odpowiednio podlaczany jako "modul" do apache) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jeśli chcesz to zrobić szybko i w miarę bezproblemowo, są gotowe paczki takie jak np. Krasnal, które zawierają apache'a i wszystko co niezbędne - oczywiście pod Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...