Gość Rocca Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jakie dopalacze pijecie? :D Ja pijam Burn'a. Po prostu cudo :!: Red Bull się chowa w krzaki... :lol: Pijam głównie w firmie, bo się nachlać można do upadłego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Burna nie piłem. Jak byłem na słowacji to popijałem na basenach Powerader. Nawet dobre. I po basenach w supermarkecie kupiliśmy Red Bulla i coś taniego za 3 złote. Mniam. :D Ile kosztuje Burn? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Chyba w CKMie byl tescik tych napojów. Najlepiej wypadł Red Bull. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Proponuje tzw. ICE BULLA, i tu uwaga naprawdę bez ściem, ma o 200% więcej tauryny niż Red Bull. Jest w 1L butelkach. Oczywiście nie jest wskazane wypicie całej butelki naraz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Polecam napoje Powerade: Jagodowy, Cytrynowy oraz Grejpfrutowy w limitowanej serii. Jagodowy jest moim zdaniem najlepszy. Burn - puszka 0.25 kosztuje od [cena sugerowana, ustalana kanałowo] 5.79 do kilkunastu złotych [w pubach, klubach, restauracjach]. Nie ma po nim tzw. zespołu czasowego znużenia. Jakiś czas temu, w trakcie pracy wypiłem w ciągu 8 godzin... 25 puszek. O dziwo: miałem więcej siły i czułem to 'coś' w sobie, po drugie nie czułem się zmęczony po wypiciu. Ogólnie jest OK. Nie polecam Ice Bull'a i Red Bull'a, ja bynajmniej jestem po nich śpiący i wolniejszy. Burn górą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Rocca, Ice Bull wali jak cholera, dzięki niemu sesja zawsze przechodzi mi expresowo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 To może na mnie tylko tak działa :) Wierzę na słowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 czysta+aspriryna >all ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 I zawał serca gwarantowany! <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 jako koneser taniego przyspieszania zdradze wam sekret leklerka ;) 1,5L 5-6zł, toche ciężki smak (mocniejszy) i wolno wchodzi (nie ma po nim błyskawicznego orzeźwienia) ale jak walnie. ajajaj :). Max power się nazywa icebull - Taaak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Red Bull A w sytuacjach hardcorowych No Sleep i nie ma bata , nie zasniesz :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Co to jest / gdzie kupić No Sleep ? Pierwsze słysze, a przetestowałbym to z chęcią.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Chyba tylko na stacjach benzynowych to jest [; Jet/BP/Shell/Statoil , na Orlenie nie widzialem , ale pewnie tez jest :lol: Od razu zaznaczam , ze to nie jest dobre . Powiem wiecej , to jest ochydne -> ale stawia na nogi , ze hej :lol: Jakis miesiac temu mialem taka sytuacje , ze musialem byc codziennie na 2 rano w jednej pracy a potem na 7.30 jechalem do drugiej , w ktorej bylem do ~16-17 , potem konczylem remont mieszkania i tak o 23 kladalem sie spac... Po dwoch dniach RedBulle itp przestawaly dzialac :lol: Ale jak siadalem za kierownice to wlasnie buteleczka No Sleep i przynajmniej dawalem rade do domu dojechac w miare bezpiecznie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja kupuje w "Kerfurze" te najtańsze podróby red bulla coś poniżej 2zł -> też dobre :razz: Smakuje (prawie)zupełnie jak red bull Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Tu nie chodzi o smak, porównaj sobie ilość tauryny. :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Moglibycie dać fotki no sleep i ice bulla? Bo nie widziałem tego, a może być ciekawe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Edytowane 10 Lutego 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Red Bull- śmieszne reklamy w TV ale jak dla mnie bez rewelacji wole R20+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Powerade'y rozne pilem i: :arrow: nie smakowaly mi :arrow: nie odczulem ich dzialania... Ogolnie takich dopalaczy malo spozywam, ale ostatnio dostalem od znajomej matki z roboty za free American Bull'a do przetestowania :P Nazwe pierwsze slyszalem, ale ponoc to Frugo robi. Takie zielone mazidlo inside czarnej puchy ...ale dobre nawet ;] Kiedys sie jeszcze przejde po sklepach za tym, albo do niej wpadne na lyksa :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Powerade'y rozne pilem i: :arrow: nie smakowaly mi :arrow: nie odczulem ich dzialania... Ogolnie takich dopalaczy malo spozywam, ale ostatnio dostalem od znajomej matki z roboty za free American Bull'a do przetestowania :P Nazwe pierwsze slyszalem, ale ponoc to Frugo robi. Takie zielone mazidlo inside czarnej puchy ...ale dobre nawet ;] Kiedys sie jeszcze przejde po sklepach za tym, albo do niej wpadne na lyksa :lol2: Phi.. Po 20 zjazdach ze zjeżdzalni (a głupi byłem i zjeżdżałem by było niebezpiecznie) byłem wykończony. Pięć minut po wypiciu powerade byłem "jak nowo narodzony". ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Podaje: Napój energetyzujący z (jedynką) "POWER" 250ml, gazowany cena 1,99 w Carefure, producent: Krynica Vitamin Sp. z o.o. Tauryna: 400mg/100ml Kofeina: 32mg/100ml Wartość energetyvzna: 49kcal/100ml Inne w 100ml: Niacyna(8,0mg), Kwas Pantenowy(2,0mg), Witamina B6(2,0mg), Ryboflawina(0,6mg), Witamina B12(0,2 mikro g) Smak: (subiektywnie) smaczny, przypomninajacy red bulla. Jak macie pod ręką inne, to napiszcie to będzie fajne porównanie :) Edytowane 11 Lutego 2006 przez grudzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Ja skolei slyszalem wypowiedz lekarza na temat napojow energetyzujacych (RedBull, Burn, Tiger), nie mylic z izotonicznymi (np. Powerade). W skrocie: Kofeina nie daje energii, tylko uwalnia rezerwy energetyczne organizmu, naduzywanie na dluzsza mete wykancza organizm, uzaleznia a po czasie powoduje efekty odwrotne do zamierzonych. Tak obrazowo jeden Redbull to 8 kaw (jesli chodzi o zawartosc kofeiny). Moze troche moralizuje, ale jesli ktos juz koniecznie musi sie wspomagac to lepiej napojami izotonicznymi, uzupeniaja organizm w witaminy, sole mineralne i nie zawieraja kofeiny. A dzisiejsza mode na walniecie sobie Redbulla w trakcie pracy, albo na imprezie aby wiecej wypic uwazam za skonczony kretynizm. Jesli nie mozesz pracowac 14h na dobe, bo ciebie to wykancza, to poprostu proponuje zwolnic, bo moze sie okazac ze na emeryturze nie bedzie juz na to czasu, z prozaicznego powodu...zejscia przed 65 rokiem zycia. Po 6 godzinach na stoku laduje sie wlasnie powerade`m oraz bigosem, na mnie dziala, 3 snickersy tez niezaszkodza. Edytowane 11 Lutego 2006 przez Soldier666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 I oto Żołnierz dał nam mały wykład na temat zdrowego odżywiania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 I oto Żołnierz dał nam mały wykład na temat zdrowego odżywiania ;] Bo sie martwie, taki jestem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) A jak jest z kaloriami w tych napojach? Tak btw. Czy cukrzyk może pić Red Bulla light? // oczywiście cukrzycy nie mam, pytam z ciekawości. ;) Edytowane 11 Lutego 2006 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Phi.. Po 20 zjazdach ze zjeżdzalni (a głupi byłem i zjeżdżałem by było niebezpiecznie) byłem wykończony. Pięć minut po wypiciu powerade byłem "jak nowo narodzony". ;) Bo masz młody organizm który nie potrzebuje dużej dawki "mocy" aby się zregenerować. Oczywiście to co Soldier powiedział to prawda :] I lepiej zjeść coś czekoladowego ;] (tj. 3 snickersy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Kupilem dzis Ice Bulla i biore sie za historię, wiec powiem, czy cos pomaga w koncentracji, zabijaniu snu itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Kupilem dzis Ice Bulla i biore sie za historię, wiec powiem, czy cos pomaga w koncentracji, zabijaniu snu itd.Na pewno będziesz zadowolony. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Ile te cudo No Sleep kosztuje? Bede musial sprobowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Na pewno będziesz zadowolony. :DDzialac dziala, ale teraz boli mnie głowa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...