spectrum1600 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Heh jeżeli zwracacie uwagę na ilość tauryny to ja polecam taurynę z Treca. Najskuteczniejesze albo life energy też fajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Heh, ja już chyba na prawde poza amfa testowalem wszystko co sie da w czasie studiow (zwłaszcza pierwszych lat - medycyna :/). Moje wnioski: - Red Bull: ok, działa spoko, ale na dłuższą metę to straszna kasa wychodzi. Dla mnie min 2szt., żeby posidziećtak do 4 rano - Plussssz Active: to jest mój faworyt, głównie jeśli chodzi o stojunek jakość / cena. Tubka tego kosztuje ok. 15 PLN, jest tam 20 tabletek. Po rozpuszczeniu 2 efekt +/- jak 1 Red Bull - Ice Bull: a to jest z kolei wynalazek ostatnich czasów, wg. mnie bardzo fajnie działa. W smaku a'la Red Bull, w działaniu podobnie. No i ta cena :) - Powerade; uwielbiam niebieskiego, swego czasu piłem tego nawet po 2-3l dziennie, ale to NIE jest napój energetyzujący, tylko izotoniczny. Po prostu idealny środek na uzupełnienie wody / elektrolitów w organiźmie - Cała reszta: to w zasadzie 2 kategorie - drogie (burn, etc.) i tanie (napój energetyzujący tesco w puszce :). Jak dla mnie to spostrzeżenie dla drogich analogiczne jak dla Red Bulla a dla tanich coś jak Ice Bull. No ale moż sugerowałem się ceną. - Aha, no i nie wolno zapomnieć o starej dobrej kawusi :) Osobiście uwielbiam i ostatnio to głównie na niej "lecę" Jeszcze z uwag przaktycznych: na kofeinę nie wyrabia się tolerancja (jupi :), tzn. że nawet po piciu kawy codziennie przez 20lat ona będzie nadal działać. Jej działanie o ile pamiętam polega na hamowaniu rozkładu cyklicznego AMP, który jest wtórnym przekaźnikiem w komórce, ale tu mogłem zełgać bo uczyłem się tego dość dawno temu i nie mam przyjemności do tego wracać :) Z ciekawostek (sprawdzone): witamina C wzmaga działanie kofeiny. Tu nie mam pojęcia w jakim mechaniźmie, ale sprawdziłem organoleptycznie. Tylko trzeba trochę uważać, bo w moim przypadku skończyło się to nieuczoną nocką po redbullu i 6 wit.C. Po prostu nie byłem w stanie przy biurku usiedzieć, tylko mnie "nosiło" przez jakieś 3h, a potem poszedłem spać :) ...czyżby siła sugestii? Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Dzis mam zamiar dalej sie uczyc, ale tylko na kawce. Wczoraj okolo godziny 20:00 wypilem Red Bulla, przeczytalem 40str i zasnąlem, obudzilem sie rano, w ubraniu.. Teraz wiem, ze jeden to zbyt mało. Jak szybko organizm przyzwyczaja sie do tych srodków? Miesiac - dwa - trzy - rok ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) 1 to na 100% za malo, bo przez godzine- dwie czujesz sie jakbys mial wiecej sily, ale po tym czasie jest gorzej niz przed wypiciem. A Tobie fipciu chyba sila potrzebna na dluzej:> Dlatego spij za dnia ucz sie po nocy, albo spij normalnie i ucz sie rankami. Dosc skuteczne w moim przypadku. Edytowane 15 Lutego 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Z tego co zauwazylem jestem raczej sową, niż skowronkiem - nauka lepiej mi idzie po nocach. Narazie robię tak: wstaje rano > szkoła > drzemka > nauka > sen Chciałbym jeszcze wsadzic w to troszke wysyłku fizycznego, tzn ławeczka + hantelki, bo ostatnio, w ciagu miesiaca podszedlem moze raz.. Wiem, ze wieczorem, jesli poćwicze, to od rtazu chce mi sie spac, a o nauce nie ma mowy - brak koncentracji. Najlepiej byloby, aby ćwiczyc rano, przed szkołą.. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Tak jak napisał mb_asasello, nastawiam się raczej na kawe, bo dwie mocne, ze śmietanką dają mi już sporo, a nic nie kosztują ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Obserwacje: - kawa jest the best ;] - ćwiczenie z rana wymaga przynajmniej poł godziny dobrego rozbudzenia, dopiero mozna sie za cos brac, bo dzis prawie przygniotło mnie tylko 50kg ;] ja nie mam tyle czasu, wiec to odpada.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 muszę trzasnać dzisiaj dwa red bulle, bo po pracy gram meczyka na hali i znów będę spał tak jak tydzień temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 wpizdziec... chlopaki, w marc polu, kiedys byly takie napoje za 1.99 po wypiciu 5 dziennie zaliczylem Analize na 4 ;] . Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 kupiłem jednak dwa tajgery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Tauryna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 pływam juz chyba 9 rok więc myśle że niemałe mam z tym doświadczenie dla mnie na pierwszym miejscu jest napój izotoniczny Izostar (no ale już nie produkują ;( ) nie powoduje zmęczeniu po jakimś tygodniowym zgrupowaniu w przeciwienstwie do red bulla na którym najdłużej pociągne około 2dni a później ze mnie zostają tylko zwłoki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spectrum1600 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Właśnie kupiłem napój BOOSTER w leader price cena ok 1,80 za 250ml i będe testował. Dużo tauryny ma 400mg/100ml no i zobaczymy. A icebull u mnie w szkole stoi 6zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Isostar, a nie Izostar ;) Isostar jest dostępny w sieci Super Pharm, a przynajmniej w Warszawie w Blue City widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretftp Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Cos mi sie wydaje że isostar to napuj do regeneracji po wysiłku. napoje jak Red-bul do tego żeby sie pobudzić Moim faworytem jest Ice cool za 6,50zł za 1l w każdej żabce i tak jak pisali wczesniej ma sporą zawartość tauryny. Tylko radze pić pół butelki 30min przerwy i reszta albo łyczkami bo inaczej brzuch zaczyna wariować (nie tylko mi) http://www.trec.com.pl/shop/?d=produkt&id=176 to tez jest w żabce :D (przynajmniej tej obok mnie :D) Edytowane 2 Marca 2006 przez kretftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Syrop na kaszel tussipect+2aspiryny i kawa. Będzie lepsze od wszystkich napoi o jakich tu mowa. PS. Sprawdzacie na własną odopwiedzialność:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A ja oststnio pije "POWER" za 1,66 zł z Carrefoura :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A ja oststnio pije "POWER" za 1,66 zł z Carrefoura :P I daje to coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A ja oststnio pije "POWER" za 1,66 zł z Carrefoura :P I daje to coś? Ten sam energetyk nie musi działać identycznie na wszystkich... Moze być tak, ze na jedną osobę działa, a na drugą wprost przeciwnie - wcale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 I daje to coś? Zalezy ile puszek sie wypije :razz: 5 juz daje lekkiego kopa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zalezy ile puszek sie wypije :razz: 5 juz daje lekkiego kopa :lol: Be. To lepiej kupić Ice Bulla bo przy 5 puszkach to już tanio nie wychodzi.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) A wiecie jaka zawatrosc Tauryny ma KING ?? Widzialem go gdzies w okolicy po 2.50, ale nie wiem gdzie to bylo Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 najlepsza 'feta' z colą, jeszcze lepsze srodki dostawali amerykańscy piloci w Iraku 36godzin pełnej zdolności bojowej bez snu, kilka razy próbowałem różne napoje energetyczne i jakos na mnie nie działaja, z kolei po kawie mnie trzęsie, ale najlepsze było do niedawna jak miałem nadczynośc tarczycy, kurcze taki metabolizm że szok mogłem pić 3 dni pod rząd bez żadnego uszczerbku, zima w rozpietej kurtce, spanie po 6godzin na dobę i wypoczety, normalnie terminator, ale to juz było i nie wróci (lecze się) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Dla mnie to jest najlepsze: http://www.sobebev.com/product%5Finfo/adrenaline.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Nie wiem dlaczego tak bardzo interesuje was ilośc tauryny. Sama w sobie nawet w ilości 1500mg na dawke nie daje znacznego pobudzenia. Jeżeli zdecydujemy się na suplementację tym środkiem (i tu polecam TYLKO Olimp Taurine Mega Caps - bo jest najtańsza i najlepsza) to zauważycie, że na początku może i daje lekkie pobudzenie. Jednak z każdym dniem będzie ono spadać i okaże się praktycznie nie odczuwalne. Druga sprawa - zwiększanie dawki hamuje pobudzenie - innymi słowy strasznie muli... Mowa tu o dawce 4,5-6gramowej. Już uprzedzam pytanie - tauryna jest bezpieczna, to aminokwas egzogenny. W przypadku jego braku w organizmie pozyskiwyany jest z mięśnie (2g tauryny - 120gram czystego białka mięśniowego). Strosowana głównie przez kulturystów jako środek hamujący katabolizm i poprawiający bilans azotowy w organiżmie. Działa antyrakowo, wposmaga odchudzanie, usrpawnia transport glukozy i kreatyny i wiele wiele innych... Same pozytywy. Klik! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Dobrze, że ktoś (Soldier666) już wcześniej napisał o skutkach nadużywania Red Bull'a. Jakiś czas temu postanowiłem, że będę pił Red Bull'e zamiast piwka i tak jak wszyscy z mojego otoczenia biorą po 4 browarki tak ja biorę 4 Red Bull'e będąc nie do końca uświadomiony jakie to może mieć skutki. Słyszałem wcześniej, że jest szkodliwy w dużych ilościach ale nic sobie z tego nie robiłem. Bardzo lubię smak tego napoju i mógłbym to pić bez ograniczeń. Piłem dużo takich napojów jak Booster, Tiger, Speed, RX (Red Hex), Warp 4, Techno Party, King (można też go spotkać jako dodatek do wódki Sobieski :) ), Karnityna i żaden z nich nie był tak dobry jak Red Bull (ale ten zwykły - nie ten sugar free :) ) a po niektórych napojach innych niż Red Bull poprostu nie czułem się dobrze. Jeśli chodzi o napoje izotoniczne to kiedyś zaopatrywałem się w puszki z Isostar'em i Izomax'em w proszku (do samodzielnego przyrządzenia napoju). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 testował to ktoś? http://allegro.pl/item107350873_speed8_abs...ylko_7_5zl.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretu Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Najlepszy icecool :P a ten speed 8 jak dla mnie to chyba nawet mocniejszy od redbulopodobnych i naprawdę pobudza ale jakie to jest ochydne!!! radze odrazu czymś popić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxzco Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 A my dzisiaj z chlopakami walnelismy po 2 Powery(1.85) z Championa i po tym jeszcze IceCoola na 4 osoby:D Czuje sie calkiem fajno;)ale w Biedronce sa MaxPowery po 1.65 za puszke 250ml. wiec nastepnym razem sprawdziwmy i to;):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 A my dzisiaj z chlopakami walnelismy po 2 Powery(1.85) z Championa i po tym jeszcze IceCoola na 4 osoby:D Czuje sie calkiem fajno;)ale w Biedronce sa MaxPowery po 1.65 za puszke 250ml. wiec nastepnym razem sprawdziwmy i to;):Dzapomniałeś jeszcze dodać, że na tych powerach z championa nie ma podanej zawartości tuaryny <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Powermaxy roxują :D :D :D Nova też :lol: :lol: :lol: Edytowane 29 Lipca 2006 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...