Skocz do zawartości
Gość Rocca

Napoje Energetyzujące

Rekomendowane odpowiedzi

nie na gratuluje wszystkim debilom tak mieszającym trunki energetyzujące z innymi :mur: przecież, że nie będzie po tym normalnie jest niemalże oczywiste?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mb_asasello napisał(a):

Heh, ja już chyba na prawde poza amfa testowalem wszystko co sie da w czasie studiow (zwłaszcza pierwszych lat - medycyna :/).

Prawdopodobnie nie testowałeś jeszcze nowego polskiego energetyka Rex Energy Drink, ale powoli wchodzi na polski rynek.

Mam obawy co do zamieszczania linków i odnosników (wszędzie antyspam i blokady).

Zainteresowanych proszę o kontakt na @ podam link na Allegro gdzie można zakupić zgrzewkę.

pozdr@wk@ kedlaw2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kedlaw2 napisał(a):

Prawdopodobnie nie testowałeś jeszcze nowego polskiego energetyka Rex Energy Drink, ale powoli wchodzi na polski rynek.

Mam obawy co do zamieszczania linków i odnosników (wszędzie antyspam i blokady).

Zainteresowanych proszę o kontakt na @ podam link na Allegro gdzie można zakupić zgrzewkę.

pozdr@wk@ kedlaw2

ejj stary reklamujesz swoj wlasny produkt i robisz z niego nie wiadomo co, poki nikt nie przetestuje to to co o nim napisales jest zwykle subiektywne i nie poparte specjalnie żadnymi wiekszymi faktami. Zobaczymy co napisza o tym ludzie ktorzy to testowali i maja odniesienie do innych energetyzerów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hubi_89 napisał(a):

ejj stary reklamujesz swoj wlasny produkt i robisz z niego nie wiadomo co, poki nikt nie przetestuje to to co o nim napisales jest zwykle subiektywne i nie poparte specjalnie żadnymi wiekszymi faktami. Zobaczymy co napisza o tym ludzie ktorzy to testowali i maja odniesienie do innych energetyzerów.

Zgadzam się w 100%, ja mam już pogład i odniesienie, z czasem i inni wyrobią sobie zdanie na temat tego napoju.

Jak ze wszystkim na początku :mur: może z czasem przyjdzie na :damage_wall:

pozdr@wk@ :damage_wall: kedlaw2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hubi_89 napisał(a):

Jedyne czego moge życzyć to to żeby to naprawde był udany produkt i taki jak mowisz, jesli tak bedzie to zapewne sie skusze i sam kupię ;]

Skład ma raczej odpowiedni jak na tego rodzaju napój:

Dołączona grafika

to

Dołączona grafika

pozdr@wk@ kedlaw2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi smakował ten co był w edycji kolekcjonerskiej Stalkera, już nie pamiętam nazwy. Ale działał nie powiem, super, pracowało sie również super. Jednym ze składników, był jakiś ekstrakt z herbaty Kambucha, czy jakoś tak. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie tak czytam sobie ten temat i mam pytane. Jako że po maturce ide do roboty (firma zajmuje sie obsługą dużych firm, hal magazynowych i produkcyjnych) oraz hydraulika. Praca jak widac nie jest umysłowa (aczkolwiek namyslec sie nieraz trzeba). Nieraz robi sie po 12 godzin dziennie. Czy Tauryna z OLIMPu ( http://rs22.pl/rs22/towar.php?idtowaru11p=...01e4a821e50d97e ) bedzie dobra przy takiej robocie? Myslałem zeby sobie to zakupic i w dni pracujące brac jedna z rana, kolo 06,30 a drugą kolo 13,00-14,00. Sprawdzi sie to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tauryna z tego co wiem tylko wspomaga przyswajanie np. kofeiny itp. Możesz spróbować Speed8 ale dosyć drogi jest... Kurde ostatnio z Carrefour'a zniknął Ice Cool, który imho był najlepszy zaraz po RedBull'u. Zastąpili go jakimiś sikami made by carrefour :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-=KAX=- napisał(a):

Tauryna z tego co wiem tylko wspomaga przyswajanie np. kofeiny itp. Możesz spróbować Speed8 ale dosyć drogi jest... Kurde ostatnio z Carrefour'a zniknął Ice Cool, który imho był najlepszy zaraz po RedBull'u. Zastąpili go jakimiś sikami made by carrefour :/

[gluteus maximus] , jadlem z kofeina i nic nie pomagalo. Tak jakbym tej tauryny nie jadl.

guziq napisał(a):

qbass

Ogolnie robienie 12h dziennie jest meczace (ale czego sie nie robi za dobre pieniadze) wiec zalezałoby mi na czyms:

- nie za drogim

- pobudzajacym organizm (zeby lepiej znosił wysiłek fizyczny przez ten czas)

Dobre posliki w przerwach. Duzo wody. Do tego albo np. carbo w czasie pracy od czasu do czasu popijac (to sa weglowany wiec szybko uzupelnia braki w misniach). Do tego na noc kup witamine b6+zinac forte. Super na regenracjie w nocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pije najtansze srodki byle by mialy odpowiedni poziom tauryny i kofeiny, a praktycznie wszystkie maja identyczny.

Dobre są multivitaminy dla sportowców + taki srodek energetyzujący + swierze powietrze i można zarywać noc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od dzis zaczynam brac tauryne.. za kilka dni moze zdam relacje ;)

Oczywiscie to jak i inne suplementy na mozg .. i reszte ciała, działaja lepiej po spełnieniu warunkow.. Z pewnoscia trzeba sie dobrze odzywiac, bo mozna sobie wrecz zaskodzic. Bowiem wieksza sprawnosc umysłu i miesni nie moze zaistniec z samej checi bycia zdrowszym i silniejszym itd... ;) Ale to jest wiadome.

Dziwie sie qbass, ze Tobie nic nie dawała, bo jednak z tego co sie orientuje nie jest to nic działajacy składnik... Moze nastawiałes sie na działanie od innej strony ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-=KAX=- napisał(a):

Owszem, zniknęły :(

Na 100% są w Żabce i wczoraj widziałem butelki 1l w Auchan :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na dzisiejszą noc rozpiłem już litrowego Ice Cool'a (w sieci sklepów LD kupiłem) + mam w zapasie burna w puszce i wspomagam się kawą... Jutro dzień o być albo nie być <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Kaaban
  piotralek napisał(a):

Od jakiś dwóch tygodni kupuję Max POWER w Biedronce. Skład ten sam co reszta i smak bardzo podobny (mniej słodki od Red Bulla). Cena: 1.59zł :) Jak szaleć to po taniości :P

I jesteś pewny że ma tyle samo kofeiny i tauryny? Ja w zeszłe wakacje potrafiłem walnąć takich 6 tak sobie i jakoś średnie wrażenie to na mnie robiło (dla porównania ice cool czy inny red bull już tak i takich 6 to bym już nie wypił :P)

Rok temu kosztował 1.80 albo jakoś tak :blink: power maxy rządzą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Kaaban
  remiko4 napisał(a):

Co to za nowy napój? Daje mocnego kopa?

Chodziło o wyżej wymieniony max power z biedronki, po prostu przekręciłem nazwę bo tak ładniej brzmi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaaban napisał(a):

I jesteś pewny że ma tyle samo kofeiny i tauryny? Ja w zeszłe wakacje potrafiłem walnąć takich 6 tak sobie i jakoś średnie wrażenie to na mnie robiło (dla porównania ice cool czy inny red bull już tak i takich 6 to bym już nie wypił :P)

Rok temu kosztował 1.80 albo jakoś tak :blink: power maxy rządzą :D

Skład identyczny :)

Stolar napisał(a):

Właśnie apropo tigerów ostatnio wiele o nich słyszałem od ludzi, i zdają się być stosunkowo tanie. Prubował ktoś z was ich? Są coś warte ?

W sklepie koło szkoły są Tigery Gold o pojemności ok. 295ml są po 2,69zł i smakują nieźle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaaban napisał(a):

Chodziło o wyżej wymieniony max power z biedronki, po prostu przekręciłem nazwę bo tak ładniej brzmi :P

Przyznam szczerze, że pierwszy raz o tym napoju słyszę. Daje kopa? Cena jest niska? Czy wysoka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi