PTR-SCA Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam, Mam problem z nagrywaniem plikow na CD , wlaczylem juz opcje "Usługa COM nagrywanie dysków CD IMAPI" jednakze po kazdym restarcie sie automatycznie ona wylacza, pozatym nawet gdy jest to wlaczone to NERO i zaden inny program nie chce wypalac Audio, pod WinXP dzialalo wszystko swietnie, macie moze jakis pomysl jak to rozwiazac ? uzyłem rowniez programu Win2003v144 ale tez nie pomogl dzieki z gory za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam, Mam problem z nagrywaniem plikow na CD , wlaczylem juz opcje "Usługa COM nagrywanie dysków CD IMAPI" jednakze po kazdym restarcie sie automatycznie ona wylacza, pozatym nawet gdy jest to wlaczone to NERO i zaden inny program nie chce wypalac Audio, pod WinXP dzialalo wszystko swietnie, macie moze jakis pomysl jak to rozwiazac ? uzyłem rowniez programu Win2003v144 ale tez nie pomogl dzieki z gory za pomoc zajrzyj do: eventvwr.msc i sprawdź czy usługa zwraca jakiś błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTR-SCA Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Dzieki wielkie za odpowiedź, juz sobie poradziłem, starsze nero cos mi nie chcialo dzialac dobrze na Windows 2003 zgralem sobie Nero 7 , teraz juz wszystko wypala sie slicznie, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...