sliver Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 czy gumki od trackpoina IBM beda pasowaly do Toshiby?? konkretnie to chodzi mi o cos takiego jak na tej aukcji: TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 czy gumki od trackpoina IBM beda pasowaly do Toshiby?? konkretnie to chodzi mi o cos takiego jak na tej aukcji: TU Wg mnie beda, a nawet jesli nie to 14 zeta to nie majatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Bedzie pasowac. Przynajmniej do starych modeli. Nie wiem jak z nowymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 czy gumki od trackpoina IBM beda pasowaly do Toshiby?? konkretnie to chodzi mi o cos takiego jak na tej aukcji: TU Tu masz po 2,5 zł takie same :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...