Kiczis Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) a wiec mam podkreconego procka venice na 2.8 czyli 9x310 i na napieciu 1.6 standard 1.4 :D czy duzo to skróci zycie mojego komputerowego serca czy to bez znaczenia ? dodatkowo dodam ze na 2.6 chodzi na defaul napieciu :) Edytowane 8 Lutego 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) a wiec mam podkreconego procka venice na 2.8 czyli 9x310 i na napieciu 1.6 standard 1.4 :D czy duzo to skróci zycie mojego komputerowego serca czy to bez znaczenia ? dodatkowo dodam ze na 2.6 chodzi na defaul napieciu :) skroci o 2 lata 2 godziny i 2min :angry: kurcze skad my mamy to wiedziec ?? :mur: Edytowane 8 Lutego 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jeżeli dobrze chłodzisz to będzie OK. I to przez długi czas. Choć niemożna wykluczyć że kiedyś padnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 acha to spoko ;) chlodzenia mam dobre ;) musze jeszcze lepsza paste termo kupic ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 na A64 to nie tak ;] mozesz miec 5 st na procu a jak mu siekniesz 1.9 v czy niektore padaly nawet przy 1.6v to masz lipe :P zalezy od egzemplarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 roznei to bywa, aczkolwiek ja jechalem na winchesterze na 1.616v przez 24/7 i nie bylo problemow. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 niektore padaly nawet przy 1.6vomg a ja 1,9 najwięcej miałem ;x dziękować boskiej opatrzności ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 ja na venice E6 1,648 lecialem tes nic ne bylo i sluzy do teraz choc jzu mam innego proca! ale na E3 daje sie mniejsze napiecia! a jakie masz chldozonko jezlei mozna wiedziec? bo 1,6V to mozesz miec powyuzej 50C a tu jzu sie konczy granica tolerancji jak na uzytkwoanie codzienne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...