Vibri Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam. Przechodzę przez wszelkie przeciwności losu. Podłączyłem te kabelki, z którymi miałem problem. Komp się włącza i po piknięciu cos chwile miesza i wywali mi ten komunikat: Wystąpił problem i system windows zostanie zamknięty, aby zapobiec uszkodzeniu komputera. Co jest nie tak? Próbowałem dawać deflauts, resetowac, przekładac. Jaka jest tego przyczyna??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Sprzęt z podpisu?? Jaki zasilacz masz, sprawdź ramy memtestem albo goldmemory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Sprzęt z podpisu?? Jaki zasilacz masz, sprawdź ramy memtestem albo goldmemory.A tobie co? płyta sie zacieła z tym memtestem :P Heheh no oofence to tylko joke :) Vibri możesz mi wytłumaczyć co to znaczy "Podłączyłem te kabelki, z którymi miałem problem." Jakso tego nie rozumiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vibri Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Miazga82:) a miałem probleem z podłączeniem tych kabelków co się włącza kompa, resetuje...i gdzie są diody:) Ale podłączyłem i ten ostatni problem też rozwiązałem. Wszystko to wina tego zaje.....:) zasialacza. Zmieniłem i wsio jest ok. Dzięki za rady. Teraz czassss....na....podkręcanieee...:D POZDRO 4 All Edytowane 8 Lutego 2006 przez Vibri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...