gajek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Sformatowalem dysk, zainstalowalem XP SP2, potem z plyty ABIT -> Lan, Audio, Intel Utilities, potem AutoPatcher I 2006 i potem Wlasnie stery OMEGI do Radeon X800. I po zainstalowaniu wszystko niby dziala, tylko w Menadżerze urzadzen pokazuje mi ze mam jakies niezainstalowane urzadzenia -> Nieznane urzadzenie (2 razy). Daje wyszukaj i NIC..... O CO CHODZI. Bez sensu... w menadżerze oprocz tego pokazuje mi normalnie ze mam dobrze zainstalowana karte grafiki, audio, lan.... I odinstalowalem OMEGI i zainstalowalem ATI CATALYST.... no i w menadżerze nie pokazuje mi ze mam jakies Nieznane Urzadzenie... No ale ja wlasnie chce OMEGI... da sie jakos rozwiazac TEN PROBLEM?? moze zle instaluje... ?? :// Albo nie ta kolejnosc?? Edytowane 8 Lutego 2006 przez gajek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Jak wszystko dobrze chodzi to nie jest problem:). Co prawda ja nie mam takiego problemu (sprawdziłem po Twoim poście).Mam najnowsze stery od 2 dni nie robiłem formata i wszystko chodzi cacy! Spróbuj omega cleanerem usunąć stery i zainstaluj jeszcze raz! Edytowane 8 Lutego 2006 przez 1okonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jak wszystko dobrze chodzi to nie jest problem:). Co prawda ja nie mam takiego problemu (sprawdziłem po Twoim poście).Mam najnowsze stery od 2 dni nie robiłem formata i wszystko chodzi cacy! Spróbuj omega cleanerem usunąć stery i zainstaluj jeszcze raz! dowiedzialem sei ze Nieznae urzadzenie bierze sie z tego ze nie mam zainstalowanego WDM (cos do przechywtywania obrazu)... Masz moze linka z tym czyms... zeby paswoal wlasnie do tych sterow i Radeona X800 . Prosilbym o linka. dzieki i narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Sterownik WDM jest potrzebny do kart AiW i dla tych, ktore maja VIVO . Na samym dole masz stery do WDM https://support.ati.com/ics/support/KBAnswe...?questionID=640 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Odkopuje temat. Chcialbym sie podzielic z wami tym samym problemem, ktory ma uzytkownik gajek. Sytuacja jest bardzo podobna. W zwiazku z awaria dysku czysta instalacja windowsa, potem sterowniki nvidii, audio, tuner i... OmegaDrivers do Radeona x800/x850 (6.7). No i patrze do managera urzadzen a tam jedno Nieznane Urzadzenie. Problem w tym ze odinstalowanie sterownikow (Omegi) nic nie daje. Nieznane urzadzenie ciagle jest. Uprzedzam od razu ze jest to napewno wina karty/jej sterownikow. W zwiazku z powyzszym zapytowuje coz mozna z tym zrobic? podany przez Santi link tak jakby nie dziala. PS. Teraz dzialam na WarCat'ach 6.9 (Nieznane urzadzenie ciagle jest) PS2. Przed instalacja na indentycznej konfiguracji wszystko bylo ok (tyle ze sterowniki - Omegi - byly updatowane ze starszych wersji dobre kilka razy) Edytowane 8 Października 2006 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 To moze i ja cos od siebie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...