Mowca Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam Otoz mam problem z tymi arkuszami. Gdy uruchamiam jakis dokumen worda to strasznie dlugo on mi sie wczytuje. Do tego jak sie juz uruchomi, to najpierw wlacza sie sam program bez tej strony gdzie mozna pisac i trzebajeszcze czekac az sie zaladuje ta biala strona z textem. Z excelem jest podobnie Niemam pojecia dlaczego tak jest. Reinstalcja offica nie pomoga, dalej jest to samo. Uzywam Offce XP. Moze wiecie co jest granie? pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahhoo Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 napisz jaki masz sprzet moze tu lezy wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Kiedy po raz ostatni formatowałeś dysk? Kiedy defragmentowałeś dysk?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mowca Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 yahhoo: w sprzecie raczej nie. Kiedys mi dobrze to chodzilo mam 512ddr, athlonxp+ 1600. HucK: formata robilem 1,5 miecha temu. Jeszcze nie defragmentowalem dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...