Runner79 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam i prosze o rade, szczegolnie te osoby, ktore mialy mozliwosc uzywania/testowania ktoregos z zasilaczy. Ktory zasilacz bedzie lepszy: -Hiper HPU-4M480 480W -Topower SPW - 480W EZA? A moze jakis inny w podobnej cenie? Pozdrawiam Runner79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam. Zasiłki bardzo podobne do siebie, ja brałbym Topower'a ale to tylko ze względu na odpinane kabelki. :) Acha jeszce jedno zasiłka do super cichych nie należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Templer Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Mam Hipera 480 Black i nie slysze go wcale. Pelno dupereli na USB i 2opty.oreaz jeden dysk. Nie mam problemow i moge go polecic.Jedyne co slysze to wentyl na mostku plyty ale juz nie dlugo....... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Z tych dwóch napewno Topower choćby na lepsiejsze podzespoły i jakość wykonania. Poza tym oprócz tej pary istnieje sporo lepszych zasiłek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runner79 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Z tych dwóch napewno Topower choćby na lepsiejsze podzespoły i jakość wykonania. Poza tym oprócz tej pary istnieje sporo lepszych zasiłek. Jesli mozesz to prosze podaj Twoj numer jeden w tym przedziale cenowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Topower Top 526 P6 420W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...