pshem Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 moze przewod nie laczy w kotryms miejscu??, sprobuj wymienic caly kabelek z dzialajacej mychy, lub zrob sobie sam nowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 jak mi sie zachce to ja przebadam miernikiem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 wypasione tez myslalem o jakichs modach z klawiatura albo mysza tyle, ze jedna mysze mam nowa i nie chce jej ciac, a za to druga mysza nie jezdzi w gore (!) ale w dol jezdzi b. dobrze co jest :?: :) a nie probowales odwrocic jej do gory nogami? wtedy bedzie dzialac w gore ale nie w dol. przynajmniej u mnie tak jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Milusie, nie powiem...:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a nie probowales odwrocic jej do gory nogami? wtedy bedzie dzialac w gore ale nie w dol. przynajmniej u mnie tak jest ;)a to kabel nie bedzie przeszkadzal? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 I gość zmodował - myszkę identyczną z moją - nie wiedziałem, że w niej aż tyle jest miejsca (jeszcze nie rozkręcałem). Może też coś wymyślę - tylko kolor mi nie pasuje - cały spód myszki jest czerwony i mocno podświetlony - chyba tego kolorku trzeba by się trzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jak dla mnie... kombinacja niebieskiego i czerwonego - FULLLLLLL WYPAS !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Wypas nie z tej ziemi koles to dopiero mial pomysl 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 a nie probowales odwrocic jej do gory nogami? wtedy bedzie dzialac w gore ale nie w dol. przynajmniej u mnie tak jest ;)a to kabel nie bedzie przeszkadzal? :wink:w sumie to zapomnialem ze sa myszki z kablem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 zaje qfa bisty modzik myszki. zrobil bym sobie cos podobnego ale ... 1 - myszka jest rf. przez baterie jest malo miejsca, 2 - wlasnie, jest na baterie, trzeba by w qlko ladowac ... 3 - a moze wsadzic w klawiere ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 w sumie to zapomnialem ze sa myszki z kablem 8) a idz ty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 :arrow: fajny mod myszy, tylko z tym LEGO to toszke mi nie pasi. trzeba byloby pomyslec nad jakims innym wykonczeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...