dzik84 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Po formacie mam taki problem Żadnych filmów nie moge odtworzyć, a w allplayerze wyskakuje mi komunikat: "Unable to create DirectShow Interface (reainstall DirectX minimum V8.0!)" Co robić, directx reinstalowałem już kilka razy - 9.0c :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Kodeki Audio/Video oczywiście masz zainstalowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik84 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Zmień playera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik84 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) W żadnym nie działa a allplayera użyłem bo tam zawsze pisze co jest nie tak. Kodeki mam wszytkie te jakie zawsze miałem i zawsze wszystko chodził a teraz absolutnie nic, zadne pliki video Edytowane 8 Lutego 2006 przez dzik84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 A sprobuj VLC albo Media Player Classic - jesli i w tych odtwarzaczach beda problemy, przynajmniej wykluczy sie problem z kodekami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik84 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Próbowałem, i jeszcze raz powtarzam że kodeki mam te co zawsze Oj chyba szykuje się kolejna reinstalka systemu :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik84 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Nikt nie wie co z tym zrobić? Bo naprawde reinstalka to chyba ostateczność bo potem trzeba wszystkie programy instalować i jest z tym troche zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Może przeinstaluj kodeki ja używam K-Lite Codec Pack. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tical Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 reinstalka to chyba ostateczność bo potem trzeba wszystkie programy instalować i jest z tym troche zabawy Dlatego warto poslugiwac sie Ghost'em... ;) 2minuty i po sprawie, system jak nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...