Pico_pl Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Która pompkę wybrac ??? Czytalem duzo na forum, ale nie moge podjąć decyzjy na plus za coolriverem uwazam ze ejst ona pod 12v i mozna ja podlaczyc do plyty glownej pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 coolriver bo cichszy i pod 12v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja bym z mila chcecia wzial tego coolrivera ale... no wlasnie jest ale a mianowicie on ma koncowki 9 czy 8 a ja mam zestawik osprzet przygotowany na 12... jezeli ktos juz rozwiazal ten problem to niech napisze jak to zrobil.... :) wiem ze mozna pokombinowac z przejsciowkami ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pico_pl Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 srednica wylotow w coolriverze jest 8/11 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 cewnatrzna jest niewazna:P niech bedzie wiecej albo mniej ale chodzi mi o wewnetrzy przekroj :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) coolriver jest przygotowany pod węże 8/11 czyli twoje 9/12 spokojnie tam wsadzisz, logicznie Edytowane 8 Lutego 2006 przez misiom1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 niezbyt logiczne bo moje werze maja przekroj 12/16 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 to trzeba było tak odrazu, w takim przypadku będziesz musiał użyć przejściówki z 12/16 na 9/12 i polączyć coolrivera z przejściówką weżem 9/12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Sam mam coolrivera i polecam, jest na prawdę cicha, w zamkniętej i wytłumionej obudowie praktycznie jej niesłychać w nocy. No i to zasilanie - super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...