[S)zkieleto(R] Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Myślałem ze jak 2 tyg neo+ działa spoks to ok.A teraz przeszli sami siebie.... 2 dni bez netu (routery dostepowe padły).Sciagnijce se i zobaczcie co przez ten czas mozna było usłyszec w słuchawce telefonicznej..krew zalewa a scyzoryk sam sie otwiera w kieszeni..............prawy przycisk myszy i zapisz na dysku jako http://www.republika.pl/szkieletx/neo+%200...800-102-102.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 "]Myślałem ze jak 2 tyg neo+ działa spoks to ok.A teraz przeszli sami siebie.... 2 dni bez netu (routery dostepowe padły).Sciagnijce se i zobaczcie co przez ten czas mozna było usłyszec w słuchawce telefonicznej..krew zalewa a scyzoryk sam sie otwiera w kieszeni..............prawy przycisk myszy i zapisz na dysku jakohttp://www.republika.pl/szkieletx/neo+%200-800-102-102.mp3 jednym slowem MEGA LOL, TPSA do gazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 * * _/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ..(*,*) / .( . :. )/ ( . .:. .) ----------- TPSA jest smieszna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 to przestaje być śmieszne to jest już przegięcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 To juz jest szczyt chamstwa chyba, nie tylko caly czas zajeta to jeszcze kupe kasy trza wydac aby sie mogli ruczyc do odebrania telefonu VERY BIB LOOOL :lol: Ja to dziekuje za taka usluge, wole miec radiowa. Aktywacja 300zeta a abonament miesieczny 110zeta i mam lacze 128 kb/s tyle ze ze cztery razy szybsze niz TPSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 napisałem maila...odpisali.Cytuję"Witam W dniu dzisiejszym została usunięta dosyć poważna awaria serwera odpowiedzialnego za autoryzację użytkowników. W tej chwili nie powinno już być kłopotów z dostępem do usługi NEOSTRADA. Proszę przyjąć przeprosiny w związku z zaistniałą sytuacją. Pozdrawiam Łukasz Wirkowski http://www.neostrada.pl "koniec cytatu...CIEKAWE NA JAK DŁUGO...MAM NADZIEJE ŻE NIE DO JUTRA.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Znając ich to jeszcze ze 2 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 NIENAWIDZE ICH w najgorszym momencie mi wylaczyli , i jeszcze nie moglem nikogo o<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic przez telefon bo se automata wstawili ! . agresja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ..... [TB 1,4@1,6 392dimm] [q3 pro-player] _[happy neo+ user]_ ;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 nie wiem o czym mowisz :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 "wszystkie stanowiska konsultantow sa zajete :D" to ile ich maja??? i to pewnie na cala polske :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 "wszystkie stanowiska konsultantow sa zajete :D" to ile ich maja??? i to pewnie na cala polske :P To samo bylo jak dzwonilem z kumplem o DSL, tylo tylko ze zamiast laski facet gadal :) ... tez wszystko mam nagrane, ok 11 minut nagrania z czego 2 minuty rozmowy reszta to czekanie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 eee ja już sie przyzwyczaiłem i sie nie denerwuje poprostu ich olewam szkoda zdrowia :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...