Grzechu Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam. na gwałt potrzebuje sterowników do tego monitora. Model monitora to M4868. Jeżeli ktos posiada takie stery lub wie gdzie się znajdują to proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jakis wynalazek ten monitor jak potrzeba sterow do niego :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jakis wynalazek ten monitor jak potrzeba sterow do niego :).Wynalazek nie wynalazek ale stery sa mi potrzebne żeby wyświetlić menu ekranowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 pierwsze słysze, żeby sterownik był odpowiedzialny za menu ekranowe :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 pierwsze słysze, żeby sterownik był odpowiedzialny za menu ekranowe :|No niestety - bez tego wykorzystuje ok 80% ekranu bo nie moge ani rozszerzyć obrazu ani nic. Pozdrawiam i czekam na kogos kto ma sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/55828 http://sourceforge.net/projects/winacd Wymiary (proporcje) obrazu będą prawidłowe tylko w rozdzielczościach Mac'owych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ten program działa tylko na monitorach Apple Cinema Display. Mój wygląda tak: Odrazu widać jak wygląda obraz. Powerstrip troche pomaga, ale nie na tyle, żebym był zadowolony. <_< Może macie jakieś pomysły. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Tylko? no nie wiem, używałem starszej wersji winACD z monitorami podobnymi do tego :? Spisz wszystko z naklejki (tej z tyłu monitora) to może znajdę, wiem że jest soft pod win2000 który uruchamia obsługę menu monitorów tej generacji -> wymagane podłączenie przez USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Tył wygląda tak: Jeśli mógłbyś mi również opisać co i jak z tymi programami - byłbym wdzięczny Po kilkunastu godzinach walki z tym monitorem mam troche dość. Pozdrawiam Edytowane 8 Lutego 2006 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 a takie buty, teraz kapuje ;) życze szybkiego rozwiązania problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Probowales powestripa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Tak próbowałem i nadal próbuje. Moge rozszerzyć na boki tak zeby wypełnić cały ekran ale góra i dół nadal mają po 1cm ubytku w obrazie. Już mógłbym to jakoś przetrawić gdyby nie fakt, że jestem na niego skazany :? Nie wiem czy da się zapisać wszystkie dan po regulacji do pliku i którego można by uzywać jako sterownika (bez powerstripa). Najlepsze byłyby jednak sterowniki z programem Apple'a w którym mógłbym kontrolować monitor w pełni. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Coz sterowniki sa pod mac os, mam stycznosc na codzien z g5 ale pod windowsa to jeszcze nie widzialem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...