Kuru Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ściągnołem ostatnio Windows Movie Maker i wszystko było ok. Ale ostatnio zaczeły mi wyskakiwać jakieś "Błedy Aplikacji" i dosłownie po minucie program sie zawiesza i musze go "siłą" zamykać w menadżeże zadań...pomocy :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 to ten program trzeba sciagac..? On jest zdaje się w XP wbudowany :)... Z Twojego opisu nic nie wynika... Teraz Ci powiem jak działa prawdziwy informatyk... CZYTA BŁĘDY Z EKRANU CO POMAGA MU ZORIENTOWAĆ SIĘ CO JEST NIE TAK.... zatem przeczytaj i Ty nam swoej błędy.. to może coś poradzimy... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuru Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Tak ściągnołem bo nie miałem go wcześniej...już pisze szczegóły...poprawka do poprzedniego posta po 10 SEKUNDACH wyskakuje okienko z tekstem "Wystąpił błąd aplikacji Windows Movie Maker i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." i na dole "wyślij raport o błędach" lub "nie wysyłaj" to pisze....pomocy :cry: Edytowane 10 Lutego 2006 przez Kuru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 zobacz "podglad zdarzen' w "narzedziach administarcyjnych" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuru Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 A jak to zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Panel Sterowania->Narzędzia administracyjne->Podgląd zdarzeń->aplikacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wufei Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Moim zdaniem szkoda czasu na MM, lepiej zaczać od czegoś co jest łatwe w obsłudze, daje duże możliwości i jest przyjemne w pracy: - Vegas Video - Pinacle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuru Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Dzięki Wufei :D I mam skopiować ten tekst aplikacji i Wam podać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Miałem kiedyś podobny problem z Windows Movie Maker,przy próbie wklejenia między kolejne filmiki przejść zamykał się ,a winowajcą był AntiFreeze zainstalowany razem z kodekami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuru Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 To co mam zrobić??? usunąć ten antifreez??? czy jak??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 mozesz spróbować... jednak nie obiecuj sobie zbyt wiele po win MM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuru Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 To prosze podajcie nazwe jakiegoś dobrego programu :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Zeby zalapac podstawy wideoedycji MM jest moim zdaniem OK. A bardziej rozbudowane programy? Adobe Premiere, Pinnacle, Sonic Vegas Studio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 W zasadzie ostatnia wersja MM to juz sie nadaje nawet trochę bardziej niz do samych podstaw. MS ma jeszcze jeden ciekawszy programik > http://www.microsoft.com/poland/office/pow...er/default.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Do podstaw najłatwiejszy jest chyba Ulead Video Studio. Wersja trial do pobrania na stronie producenta. Bo oczywiście chodzi o sensowny montaż (dzwięk + poszczególne fragmenty wycinane z większych i jakieś przejścia + napisy). Jak odpaliłem ostatnio MM (po raz pierwszy w życiu) to stwierdziłem że lepiej chyba, jakby tego programu wogóle nie było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Nie można zaimportować pliku D:\Filmy\tytul.avi, ponieważ nie jest zainstalowany koder-dekoder wymagany do odtwarzania pliku. Jeśli już próbowano pobrać i zainstalować koder-dekoder, zamknij i uruchom program Windows Movie Maker, a następnie ponownie spróbuj zaimportować plik. Jak sobie z tym poradzić ? :/ Mam codeki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Jakie?Kurcze nie wiem. Jakiś pack codeków chyba All in One codek pack... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 ILE RAZY MOZNA PISAC, ZE NIE WOLNO INSTALOWAC CODEK PACKOW?? :[ Wywal ten zestaw smieci i zainstaluj z oddzielnych instalek kodeki DivX i XviD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 ILE RAZY MOZNA PISAC, ZE NIE WOLNO INSTALOWAC CODEK PACKOW?? :[ Wywal ten zestaw smieci i zainstaluj z oddzielnych instalek kodeki DivX i XviD. Ale wcześniej jechałem na packach i było ok :(( Daj zarzuć jakimś linkiem do pojedynczych codeków... Co tam było potrzebne ? DivX, xvid, ac3, co jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Do dekodowania to ffdshow wystarczy. Zeby cos zakodowac, to, w zaleznosci od potrzeb: XviD, DivX, cos do kodowania dzwieku AC3 (ale nie AC3Filter, bo on jest tylko filtrem i nic sie nim nie zakoduje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 No mi się w sumie nie chce bawić w pojedyncze kodeki... Interesuje mnie głównie przyczyna tego, że działało a teraz nie działa ;] Lubie packi bo instaluje się raz i koniec... Zawsze byłem z nich zadowolony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Podaj dokladna nazwe tego zestawu kodekow. Niektore moze jezcze ujda w tlumie. Ale zdecydowana wiekszasc to zwykle smieci. Poza tym lepiej byc leniwym i miec smietnik systemie czy troche poklikac i miec tylko to co ci jest naprawde potrzebne?? Downloady do oddzielnych instalek kodekow: ffdshow (dekoder): http://www.afterdawn.com/software/dawnload...software_id=446 AC3Filter (dekoder audio): http://mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge...ilter_1_09a.exe DivX (kodek): http://download.divx.com/divx/DivXPlay.exe XviD (kodek): http://koepi.org/XviD-1.1.0-30122005.exe Tyle ci powinno wystarczyc. Edytowane 2 Października 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Na dobra sprawe to ten AC3Filter moze z listy wyleciec - kwestia wlasnych preferencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...