The_Structor Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 no wlasnie kolega ma prosbe :D : no witam otoz potrzebuje jakichs tam rad, co do wyboru sprzetu... nie czytam zadnych gazet, newsow, wlasciwie to pojecia nie mam co sie teraz dzieje w szalenczym rynku elektroniki, a wiem ze na forum jest sporo osob bedacych w temacie... zatem do rzeczy: jaki zestaw mozna zakupic majac do dyspozycji okolo 8 tys. zl. ? ma w nim byc monitorek (plaski), nagrywarka, skaner, drukara, gryzon, klawisze, i inne takie duperele... plus porzadny zestaw glosnikow (myslo o jakims theater creative'a...) to oczywiscie nie dla mnie, ale zostalo mi przydzielone zadanie a ze sam nie wiem jak sobie poradze totez mam nadzieje ze znajde w was oparcie ;D z gory dzieki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 SZUKAJ bylo mnóstwo tematów o tym Całe życie z kretynami :? ehhhhhhhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Structor daj spokój ;) tu jest już tyle tematówo tym,że tylko cie wyklną ;) ... najnowszy jest ndx-a tam jest dużo o sprzecie bez monita....a monitor - jest też taki temat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 O czym było tyle tematów? Znajdź mi temat w którym będzie do złożenia komputer za 8 tysiecy z DTT Creativa drukarką skanerem itd jak znajdziesz to Cię podziwiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 no wiezs...ale o samym sprzecie to masz topick ndx-a coś sie dobierze... monitory też jest topick .... chyba,że a co tam może sie jakiś znający wypowie ;) ja już swoją opinie dałem na innym 4um ;) W zasadzie to nigdzie chyba nic nie ma o drukarkach i skanerach ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Nie chce mi sei drugi raz szukac tych wszystkich pierdół zwanych sprzetem, wiec polecam topic jak wiekszosc ndx-a tam sporo ludzi wsadzilo zajeb* sprzety wiec nie lepiej bylo tam zajrzec a nie zakladac nowy temat? Ja tu nikogo nie obrazam bron Boze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 twoj poprzednik juz to napisal, dzieki wszytskim :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...