Skocz do zawartości
The_Structor

Nowy komputer

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie kolega ma prosbe :D :

no witam

otoz potrzebuje jakichs tam rad, co do wyboru sprzetu... nie czytam zadnych gazet, newsow, wlasciwie to pojecia nie mam co sie teraz dzieje w szalenczym rynku elektroniki, a wiem ze na forum jest sporo osob bedacych w temacie...

zatem do rzeczy: jaki zestaw mozna zakupic majac do dyspozycji okolo 8 tys. zl. ? ma w nim byc monitorek (plaski), nagrywarka, skaner, drukara, gryzon, klawisze, i inne takie duperele... plus porzadny zestaw glosnikow (myslo o jakims theater creative'a...)

to oczywiscie nie dla mnie, ale zostalo mi przydzielone zadanie a ze sam nie wiem jak sobie poradze totez mam nadzieje ze znajde w was oparcie ;D

z gory dzieki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiezs...ale o samym sprzecie to masz topick ndx-a coś sie dobierze... monitory też jest topick .... chyba,że a co tam może sie jakiś znający wypowie ;) ja już swoją opinie dałem na innym 4um ;) W zasadzie to nigdzie chyba nic nie ma o drukarkach i skanerach ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce mi sei drugi raz szukac tych wszystkich pierdół zwanych sprzetem, wiec polecam topic jak wiekszosc ndx-a tam sporo ludzi wsadzilo zajeb* sprzety wiec nie lepiej bylo tam zajrzec a nie zakladac nowy temat? Ja tu nikogo nie obrazam bron Boze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...