robak57 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) nie miałem pojęcia jak przesłać zdięcia i tak mi wyszło kartę zjarałem bo to karta była zawsze górna i zawsze miała wyszą temperaturę o 10C i jak przetaktowałem ją i puściłem 3dmarka do chyba wtedy szlak ją trafił a zegary poszły 550/1400 czyli nie żle obecnie ta dobra karta chodzi 520/1250 a jutro skleję do końca rezerwuar bo się roskleił i myślę że będę miał pożądek z kablami transport pisałem wcześniej ale to 10euro kaszty banku 50zł a zdięcia bloczków są na stronie Edytowane 8 Czerwca 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Heee? Karta chłodzona wodą i niby zrobiło sie jej zbyt ciepło tylko z tego powodu ze była zamonotwana nad drugą kartą? Cos mi sie nie wydaje. Wydac tyle szmalu na chłodzenie i spalic karte ... omg .. ;) No nic wspołczuje i pozdrawiam Daj wieksze foty, bo na tamtych nic nie widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 nie wcześniej chłodziłem wiatrakami i zawsze była przegrzana tak mi się wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 EK waterblocks? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ale więkrze da się tylko jedno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 TUTAJ zamieszcza sie zdjecia. Mam nadzieje, ze sobie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) no i kupiłem sobie blok na chipseta i nie pasuje :cry: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Przeciez ty go zalozyles do gory nogami :> Wez go obroc i daj maksymalnie w dol , powinno byc ok... I daj jakies normalne foty ! Jak nie masz gdzie ich umiescic to wyslij mi na maila heat(at)miregio.pl to wrzuce je na moj server... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Dokładnie .... wystarczyło troche pomyśleć z tym blokiem ... lol Jezeli foty wrzucasz na imageshacka to chyba nie ten linka na forum zapodajesz .... od probowania takich rzeczy jest forum testowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Tak sobie teraz na spokojnie porownalem foto jego gigabyte'a vs dfi i albo mi sie wydaje albo jego plyta ma jeszcze wyzej umieszony chipset niz moja :blink: Jesli tak jest rzeczywiscie to on nie zalozy tego bloku nawet jak go obroci :lol: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) przecież pisałem że się nie da na odwród też się nie da bo tam jest druga grafa :mur: i to jest wielka szkoda bo chipset sięga temp. 85C apozatym z WC jestembardzo zadowolany jednak wiatraki to szajs :lol: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Chcesz sprzedac moze bloczek? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 nie bo czekam da drugą kartę z naprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wez pokombinuj z tym bloczkiem troche . To jest niby nf4 ready , niby na dfi ok a ja sam sie musialem troche nameczyc z montazem . Tak wiec nie poddawaj sie i kombinuj , dwoch lewych rak chyba nie masz ? :wink: I wez sie naucz fotki wrzucac bo az zal.pl patrzec na te miniaturki . Tak jak juz Ci pisalem , jak nie masz gdzie wrzucic to wyslij mi na maila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 wpadłem na pomysł żeby zrobić płytkę miedzianą gr 3mm i do niej przykleić własnie ten blok ???????????? odstawił bym wtedy ten blok od kart ale nie wiem czy ten chip by się wtedy nie grzał bo nanim by leżała tylko blacha gr 3mm????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 wpadłem na pomysł żeby zrobić płytkę miedzianą gr 3mm i do niej przykleić własnie ten blok ???????????? odstawił bym wtedy ten blok od kart ale nie wiem czy ten chip by się wtedy nie grzał bo nanim by leżała tylko blacha gr 3mm?????????????3mm to jest za dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 czemu 3mm za dużo i czy będzie właściwie odprowadzało ciepło??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) dziś założyłem rezerwuar i wiencej nic nie robie temperaturki spadły o jakieś 3-5C więcej wody Edytowane 2 Lipca 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 temperaturki spadły o jakieś 3-5C więcej wodyTo Ci sie chyba tak tylko wydaje na początku jak jeszcze woda chłodna. Temperatury z użyciem reza na pewno nie spadają. Jedyny efekt tego może być wolniejsze nagrzewanie sie wody w układzie. Ale temperatura maksymalna w stresie będzie i tak ta sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 może masz racje ale przez rezerwuar przepływa woda a on jest u góry czyli też odaje ciepło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 i znów spaliłem dwie karty :D :D :mur: :mur: chyba woda nie służy im Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja nie był bym aż tak zadowolony jak bym spalił dwie karty. Przy jakich taktach padły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 LoL weź sprzedaj te WC i kup dobre AC !! wreszcie sie pozbedziesz calego kompa albo ci gwary nie uznają!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 robak57: powiedz jak to znowu zrobiłeś! Ty masz chyba dwie lewe ręce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 robak57: powiedz jak to znowu zrobiłeś! Ty masz chyba dwie lewe ręce :PMoże mu coś skapło? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) nie mam lewych rąk nie obrażajmy się i nic nie skapało wydaje mi się że to wina tego że nie ma podmuchu na kondesatory i inne [ciach!]ły karta chodzi zawsze na 525/1200 do testów 525/1300/1350 czysty pech ale może dostanę 7950 :D a obecnie mam 7300 i wynik w 3dmark 2006 2000 całkiem nie żle jak za taką kasę karta Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zyczę powodzenia w montowaniu bloczków na 7950GX2. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja nie mówię o bloczkach tylko o wydajności bo to trochę mój sprzęt się zestarzał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zyczę powodzenia w montowaniu bloczków na 7950GX2. :D :DSą takowe: http://mcs.pc.pl/produkt1652.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja pierdziele, u mnie homemade wc od paru lat i jeszcze nic nie zalalem. no offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...