elmo141 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) ponad roczny Apple iBook G4, matryca 12", 1,2 procek, 512 ramu, 30 gb dysku, Ati radeon, dvd combo, wifi, zaswaidczenie z serwisu appla ze sprzet jest ok, kupiony w Polsce +torba cena 2600 zl, z pewnych rak, nic nie bylo robione chce kupic malego kompa, a Apple to klasa sprzet tylko zastanawiam sie czy to dobra cena i czy warto co o tym sadzicie? dzieki za opinie Edytowane 8 Lutego 2006 przez elmo141 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Mam iBooka 12" tego z najnowszej serii. Pracuje sie na tym naprawde bardzo milo. Szkoda, ze tutaj masz 512MB ramu, bo zeby dolozyc do 1,2GB musisz sprzedac kosc 256 i kupic 1GB ewentualnie 512 - system niezle odzywa jak dostaje ramu;) Dla mnie ma tylko jedna wade - palmresty jak sie przecieraja, nabieraja takiego nieladnego sinego koloru. Nie wiem czy to od potu czy jak. Pisze o tym dlatego, zebys sprawdzil przed zakupem tej uzywki jak to wyglada. PS: na allegro sprzedawali PB 12" 867 za 2299. Zobacz, ciut taniej a moze Ci wystarczy - w sumie ma sporo plusow, tylko troche nizszy zegar. Edytowane 8 Lutego 2006 przez Bhaarth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...