grudzio Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Dobra dzieki za subiektywną ocenę ;) I tak sie zdecydowalem. Cena 299zł -centrum druku Kraków, przemowily za tym ceny kardridży i samej drukarki :) ->Akcesoria<- Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez grudzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekG Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam, Co sądzicie o Canonie SmartBase MP150 w porównaniu do Brothera? Patrząc na parametry to Canon ma nieco lepsze: większa rozdzielczość drukowania i 48 bitowa głebia koloru. Cena obu urządzeń jest porównywalna a wszyscy chwalą tego Brothera :). Canon wypada jedynie trochę gorzej przy eksploatacji. I jeszcze jedno pytanie. Czy może ktoś się orientuje czy te urządzenia działają bez problemu pod Linuxem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) PiotrekG napisał(a): Witam, Co sądzicie o Canonie SmartBase MP150 w porównaniu do Brothera? Patrząc na parametry to Canon ma nieco lepsze: większa rozdzielczość drukowania i 48 bitowa głebia koloru. Cena obu urządzeń jest porównywalna a wszyscy chwalą tego Brothera :). Canon wypada jedynie trochę gorzej przy eksploatacji. I jeszcze jedno pytanie. Czy może ktoś się orientuje czy te urządzenia działają bez problemu pod Linuxem? Parametry ma lepsze ale w eksploatacji to jednak wychodzi duzo drozej, brother do tego ma rozdzielone tusze kolorowe. Eksploatacja: Canon kolor 12ml - 76zł kolor 21ml - 100zł czarny 16ml - 61zł czarny 22ml - 85zł Brother kolor (12+12+12) 36ml - 117zł (3x39zł) kolor zamienniki 36ml - 57zł (3x19zł) czarny 20 ml - 69zł czarny zamiennik 20ml - 38zł Wybór jest prosty: trochę lepsza jakość (wg specyfikacji na papierze) albo dużo niższe koszty eksploatacji. Dziewczynie kupiłem zupełnie coś innego, używaną HP 920C, mam taką od lat i jestem zadowolony. W przyszłości bedzie Brother. Już jest. W biurze. Fajne urządzonko :) Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez grudzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 nie rozumiem troche jak mozna miec zastrzezenia do jakosci wydruku HP1510. Tekst na normalu jest niemal identyczny jak spod laserowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darrkie2 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Zakupiłem tez z Krakowa Brothera 215c - i jest ok. Cichy, ładne wydruki, niezły skaner. Naprawde ok stylizacja. Minus to trzeba obeznać ,zaznajomic sie z oprogramowaniem od brothera bo jest takie poprostu takie sobie ale jak sie ktos przyzwyczai to ok. Jedyne czego bym sie przyczepił to to ze nie jest jakas super szybka ale naprawde nie mozna narzekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 mam hp 1410 ogolnei drukarka daje rade ( jest neistety glosna no ale coz ) nabijanie jest tanie , wiec nei nazekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...