--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 jw :) jak mozna zrobic plomienie na budzie?? nie chcem podpalic kompa :lol: ... moze sa jakies nalepki? nie mam pojecia jak to dziala :D moze ludzie to maluja u lakiernika?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 widzialem juz takie gdzies w sieci i tamto to nie byly JAKIES naklejki tylko reczna robota Jak chcesz sobie takie zrobic to sobie kup duuuuuuuuuzo pedzli i duuuuuuuuzo kolorow farb, a na koniec poszukaj w sobie jakiegos ukrytego talent :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 moze sa jakies szablony do tego?? napewno nei bede sie bawil w cieniowanie spraye'm i colorowanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Są szablony ale raczej nie do tego. Jednak można się nimi posłużyć. Widziałem coś w rodzaju ognia (płomienia) w motoryzacyjnym z tym że to był sklep do tuningu carów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 za ile takie cus ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Robi sięto tak: 1. malujesz obudowę na kolor jaki Ci się podoba, 2. kontur płomieni tworzysz naklejając na obudowę taką cięką taśmę samoprzylepną do tego właśnie celu (można ją pewnie kupic w sklepach dla artystów) 3. całośc obklejasz taśmą malarską 4. wycinasz kontur płomieni tnąc po tej cienkiej taśmie i usuwasz taśmę malarską z powieżchni którą chcesz pomalować 5 . malujesz (widziałem na Disocovery, sam sie przymierzam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 chodzi ci o cos takiego :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 DOKLADNIE COS TAKIEGO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jeżeli chodzi o moje plomienie :) to ja dalem kumpeli bok obudowy - dziweczyna kształci sie plastyzcnie :) ogolnie widac ze ma talent :twisted: . Mam nadzieje ze mi tego nie spieprzy.....polecam takie rozwiazanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Robi sięto tak: 1. malujesz obudowę na kolor jaki Ci się podoba, 2. kontur płomieni tworzysz naklejając na obudowę taką cięką taśmę samoprzylepną do tego właśnie celu (można ją pewnie kupic w sklepach dla artystów) 3. całośc obklejasz taśmą malarską 4. wycinasz kontur płomieni tnąc po tej cienkiej taśmie i usuwasz taśmę malarską z powieżchni którą chcesz pomalować 5 . malujesz (widziałem na Disocovery, sam sie przymierzam) wiesz moze tytul programu i na jakim discovery to lecialo ?? powiedz tytul to sobie obejrze bo oni czesto powtarzaja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zajebista budka :) Podobaja mi sie te kolorki. A zeby cos takiego zrobic "wystarczy" ;) troche talentu malarskiego... No i + pare puch z farba + co najwazniejsze soft cup to taka koncowka ktora sie maluje wlasnie przejscia miedzy kolorami :D Wiem bo sam maluje po murach :mrgreen: No i do pracy..powodzonka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 DOKLADNIE COS TAKIEGO Wiesz fajna obudowa ale pytałem się jednego elektronika czy mogę pomalować obudowę na srebrna to powiedział mi że może się troche elektryzować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Mój kolega sobie na kaszlaku płomienie zrobił w taki sposób, że kupił jakąś folię specjalną. Pomalował ja na srebrno /maluch był pomarańczowy/, a następnie uzdolniony qmpel wyciął mu płomienie. Z daleka wyglądało kosmicznie. Tylko nie wim gdzie taką folię można kupić, ale musi mieć dobry klej bo ona zostaje na samochodzie i niezależnie od warunków atmosferycznych sie nie odkleja. Do kompa taka super folia nie jest potrzebna - no chyba że ktoś trzyma kompa za oknem :) z tym że ja bym pomalował ją jakimś odjazdowym sprejem - najlepiej dwoma kolorami /żółtym i czerwonym/. BTW: Wie ktoś może czy można gdzieś nabyć matryce z logiem Q ]|[? tylko nie naklejke. Chce sobie na czerwono na budzie spraynąć, ale wolałbym żeby była do wielorazowego użytku /może pomaluje sobie panel czołowy kiedyś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 DOKLADNIE COS TAKIEGO Wiesz fajna obudowa ale pytałem się jednego elektronika czy mogę pomalować obudowę na srebrna to powiedział mi że może się troche elektryzować Przepraszam ale chyba nie rozumie :? Czy moglbys rozwinac ta odkrywcza mysl :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 w piatek robie projekt i w weekand biore sie za malowanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Oj nie podoba mi się ta buda - te fioletowe płomienie są czerstwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Oj nie podoba mi się ta buda - te fioletowe płomienie są czerstwe Swiete slowa 8) , przypomina mi ro te pokopane bryki latyno-palantow Ale ................. zboczenia sa rozne i o gustach sie nie dyskutuje (ale skomentowac mozna :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Oj nie podoba mi się ta buda - te fioletowe płomienie są czerstwe Swiete slowa 8) , przypomina mi ro te pokopane bryki latyno-palantow Ale ................. zboczenia sa rozne i o gustach sie nie dyskutuje (ale skomentowac mozna :D ) To ja tez sie dorzuce :D Jak dla mnie snap masz gust osmiolatka :? W zasadzie ten poziom niewiele odbiega od stopnia twojego rozwoju intelektualnego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ta obudowa to raczej nie została pomalowan na srebrno a jedynie wypolerowana do gołej blach i pewnie pociągnięta lakierem bezbarwnym - swoją drogą to ja bym nie wysiedział za długo przed kompem widząc kątem oka taki fioletowo niebieski meteor :lol: :lol: 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Oj grześ... Czyżbyś kogoś nie lubił?? Jak dla mnie lepszą kombinacją byłaby czarna buda + płomienie w klasycznych kolorach (czerwień + żółty). Takie płomienie można zrobić nawet okleiną do blatów i szafek - tylko ładnie wyciąć i kleić. Czarne tło + płomienie to fajna kombinacja dla trabanta. Widziałem takiego - roxxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ta obudowa to raczej nie została pomalowan na srebrno a jedynie wypolerowana do gołej blach i pewnie pociągnięta lakierem bezbarwnym - swoją drogą to ja bym nie wysiedział za długo przed kompem widząc kątem oka taki fioletowo niebieski meteor :lol: :lol: 8) . Przewaga szybki + uv nad tym.... UV można wyłączyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Dokładnie :P - a z UV to widziałem tez niezły modzik - już nie pamietam gdzie ale ktoś pomalował brzegi kart lakierem do paznokci reagującym <świecącym> na promienie. Takie coś to dopiero przyciąga wzrok . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Dokładnie :P - a z UV to widziałem tez niezły modzik - już nie pamietam gdzie ale ktoś pomalował brzegi kart lakierem do paznokci reagującym <świecącym> na promienie. Takie coś to dopiero przyciąga wzrok .Hmmm... Lakier fluorestencyjny... Musze się nad tym zastanowić... Nie pamiętasz gdzie to widziałeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Trochę trwało ale w końcu znalazłem TO czego szukałem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Oj grześ... Czyżbyś kogoś nie lubił??nieeeee :!: grzesiu?? przyklad moda, wzorowy forumowicz. on ?? skad :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Oj grześ... Czyżbyś kogoś nie lubił??nieeeee :!: grzesiu?? przyklad moda, wzorowy forumowicz. on ?? skad :lol: Przeczytaj : nazwe forum , tytul topicu :evil: I nie podpuszczaj kolezko :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Oj grześ... Czyżbyś kogoś nie lubił??nieeeee :!: grzesiu?? przyklad moda, wzorowy forumowicz. on ?? skad :lol: Przeczytaj : nazwe forum , tytul topicu :evil: I nie podpuszczaj kolezko :evil: spokojnie ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Trochę trwało ale w końcu znalazłem TO czego szukałem .Ladne!! Dzieki!! Chyba tak zrobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Trochę trwało ale w końcu znalazłem TO czego szukałem .Ladne!! Dzieki!! Chyba tak zrobie... Co bedzie malowanko paznokci ;) - hehehe chyba bedziesz musiał się przejść po kosmetycznych - no chyba że dziweczyne wyślesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 A moze takie cus? http://www.cluboc.net/reviews/mods/window_...phics/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...