CyraxFX Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Dokłasdnie wziąłem odkurzacz wymontoiwałem wiatrak tylko kurde głośno chodzi ale coś się wymyśli. Podłączyłem zdjąłem obudowe z kompa ( 1strone) i włączyłem .Pisze ten post na świeżo więc jak narazie mam o 4 tem mniejszą zobacze co będzie potem. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ciekawy pomysł, jak masz to najlepiej zapodaj fotki jestem ciekaw jak to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 zwylky coolerek 80/80mm i masz DOKLADNIE TO SAMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Qpa z tego wyszłą szkoda zachodu Musze na tym popracować za dużo zjada energi chociaż schładza wszystko. Ale siła jest słychać w drugim pokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 dobra.. koniez gadania.. dawaj fotki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja kiedys probowalem wentylatorem wyciagowym i temp sie chyba o 8-10 stopni znizyla- ale huk!!! :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 jak masz przymocowany ten silnik ?? bo jak ja ostatnio sie nim bawilem to z 3 razy mi sie wyrwal przy starcie az wkoncu poryrywalo wszystkie przewody :( najgorszy jest start bo wtedy bardzo silnie chce go obrucic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...