Safol1 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 co sądzicie o tym dostawcy i o internecie jaki oferuje?? u mnie we Wrocławiu mają go lada chwila zakładać i nie do konca jestem przekonany chciałbym dowiedziec się jaki transfer danych oferuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Moj brother mieszka we Wrocku i bardzo sobie chwalil E-wro. Z tego co wiem ma transfery na poziomie 80-150KB/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 E-wro, jezeli dobrze kojarze prowider który dostarcza swoje uslugi wykorzystujac sieć swiatłowodów ciepłowni czy elektrowni wrocławskiej. Super akcja, moze transfery z netu nie sa oszalamiajace, ale za to wrocław to jedna wielka sieć :D ponoc maja wlasne huby na DC++ a wtedy linitem jest juz przepustowosc twojej karty sieciowej :) Swego czasu rozgladalem się we wrocu po prowiderach i to byla jedna z atrakcyjniejszych ofert. Ale ostatnio kumpel zalozyl DSL1 w jakiejs firmie wykupujacej net w Telekomunikacji (terazz powinienem dostac jakims scierwem czy blotem za wymienienie tej nazwy; Telekomuniakcja :lol2: ) ale tez super okazja, ceny nizsze niz 1MB w neo, stale IP, brak limitów transferu..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jedni chwala drudz sie skarza ze to lipa . Zdania sa podzielone. Mam kumpla w grupie na uczelni ktory to ma i akurat nazeka :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Qmpel miał ostatnio transfery rzędu 3 MB/s dowload a upload prawie 1 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...