Jacho Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam ! Mam problem kupiłem nowego asusa n6600 na agp. Wsadziłem go na płyte Solteka Sl-75drv4 która obsługuje agp 4x. Z tego co czytałem asus obsługuje szyne agp 4. Wszysko instaluje się dobrze ale kiedy wchodze we właściwości sterowników lub ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m jakąś gre monitor się wyłancza. Po minucie wyświetla się niebieski ekran w windzie XP. Nie wiem o co chodzi czy to wina płyty głównej czy karty graficznej ... Prosze o pomoc i pozdrawiam ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 ściągnij program drivel cleaner i wywal wszystkie sterowniki i jeszcze raz zainstaluj te od GF. albo najlepiej zrób formata, dobrze by było go zrobić po zmianie sprzętu. podaj dokładny konfig kompa i zasilacz też (marka, moc). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacho Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Zrobiłem formata i dalej to samo;/........ Athlon XP 1600+ Palomino , Soltek Sl-75drv4, 512 DDR PC-266 NoName, Zasilacz Deer 400 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 heh deer - trochę lipny zasilacz, nieważne że 400W bo moze nie trzymać napięć - jeśli masz możliwość sprawdź napiecia MIERNIKIEM. Norma dla zasilaczy ATX wynosi wachania napięć +/- 5% . płytę gł. też masz trochę starą, być może uptade biosu pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacho Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Bios mam najnowszy .. A co do zasilacza to nie mam miernika niestety ale myśle że daje jej rade.. Jutro ide do kumpla na innej płycie przetestować i się okaże czy padnięta karta czy sprzęt mam już za staty ....... thx janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacho Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Testowałem u kumpla i u niego działała bez problemów.. Zdecydowałem sie na wymiane płyty na nowszą. Kupiłem Gigabyte Ga-7n400s-l już nie restuje się podczas ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nia gier ale po jakimś czasie grania. Nie wiem o co chodzi wrrrrr ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...