Piotr_Sz Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Mam pytanie do tych co maja iplus czy nie mają problemów z jego uzywanie pytam dlatego że chce kupić Mam jeszcze jedno pytanie czy mając iplus ma się stałe IP czy zmienne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Wiec zapytam inaczej mam neostrade 1024 czy opłaca sie zmienić na iPlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ho-key Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Mam iplus od kilku dni i jestem caly czas podlaczony pod edge, dziala calkiem fajnie, srednia prędkość ściagania ze stron to 20-30KB/s Jeśli chodzi o p2p to jakos to działa ale rewelacja to to nie jest. Walcze z problemem NAT z Azureusie, jak pytałem kolesia z plusa czy bede miał stały IP to mi odpowiedział że TAK, co sie później okazałoże tak nie jest, ale ponoc moge sobie tą 'usługe' wykupic za iles tam miesiecznie. Jestem tylko ciekaw co oni zrobia i czy wogole cos zrobia jesli przekrocze ten limit 1GB. Pożyjemy zobaczymy. A tak szczerze to nie zmieniałbym TP Neo 1024 na Iplus. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ho-key napisał(a): Walcze z problemem NAT z Azureusie, jak pytałem kolesia z plusa czy bede miał stały IP to mi odpowiedział że TAK, co sie później okazałoże tak nie jest, ale ponoc moge sobie tą 'usługe' wykupic za iles tam miesiecznie. Jestem tylko ciekaw co oni zrobia i czy wogole cos zrobia jesli przekrocze ten limit 1GB. Zewnętrzne IP (statyczne lub dynamiczne) kosztuje chyba coś ok. 5 zł. miesięcznie (ale nie jestem pewny). Póki co transferu nie tną (na razie sieć się wyrabia), ale przy wzroście obciążenia.... różnie może być. Transfery teoretyczne: do 53 kbps po GPRS, 243 kbps po EDGE i do 384 kbps po UMTS. Chcesz wiedzieć więcej poszukaj na tym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...